Απίστευτο: “Συνελήφθη” να οδηγεί με 243 χλμ./ώρα χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας

Χωρίς ζώνη ασφαλείας και με παιδιά που δεν βρίσκονταν σε ειδικά καθίσματα. Δείτε το ποσό που θα πληρώσει ο ασυνείδητος Ρουμάνος...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Υπερβολική ταχύτητα

Μία απίστευτη ιστορία “διηγήθηκε” πρόσφατα η Αστυνομία της Ρουμανίας στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφία από ραντάρ που δείχνει ένα αυτοκίνητο να κινείται με την τρομακτική ταχύτητα των 243 χλμ./ώρα. Τελικά, οι παραβάσεις ήταν περισσότερες!

Το συμβάν έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο Α1 της Ρουμανίας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την πόλη Ντέβα. Εκεί βρισκόταν ένα κλιμάκιο της Αστυνομίας Αυτοκινητοδρόμων “Politia Romana”, το οποίο έλεγχε την ταχύτητα των οχημάτων. Ξαφνικά, μπροστά από τους αστυνομικούς πέρασε ένας 35χρονος με ταχύτητα 243 χλμ./ώρα, όταν το όριο στην περιοχή ήταν τα 130 χλμ./ώρα.

Οι αστυνομικοί χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε 16 χιλιόμετρα πιο μακριά. Εκεί ο οδηγός επιβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο ήταν αρνητικό. Ωστόσο, πέρα από την παράβαση υπερβολικής ταχύτητας, του επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί δεν φορούσε την ζώνη ασφαλείας. Ακόμα χειρότερο ήταν το γεγονός ότι στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν δύο παιδιά, τα οποία δεν κάθονταν στο ειδικό κάθισμα, όπως προβλέπεται.

Οι αστυνομικοί εννοείται πως δεν “χαρίστηκαν” στον ασυνείδητο Ρουμάνο, στον οποίο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο που αντιστοιχεί σε 712 ευρώ, αλλά και αναστολή του δικαιώματος οδήγησης για περίοδο 150 ημερών. Ακολουθεί η δημοσίευση της Ρουμανικής Αστυνομίας.

Πηγή: newsweek.ro

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.