Απίστευτoς: Επιχείρησε αναστροφή στη Βασ. Σοφίας και δημιούργησε τροχαίο (+video)

Σε ώρα αιχμής, ο οδηγός του επαγγελματικού Toyota προσπάθησε να κάνει αναστροφή σε κεντρικότατη λεωφόρο. Το αποτέλεσμα στην οθόνη σας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αναστροφή

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Είναι ακόμα μία περίπτωση από εκείνες που δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς, αν δεν δει το σχετικό video. Ο οδηγός επαγγελματικού Toyota επιχείρησε να κάνει αναστροφή επάνω στην Λεωφόρο Βασ. Σοφίας και το αποτέλεσμα θα το δείτε στο video που δημοσιεύθηκε στο κανάλι της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Μηχανικός έκανε test drive σε Toyota Supra 900 ίππων και… ιδού το αποτέλεσμα! (+video)

Το συμβάν σημειώθηκε χθες, Τρίτη (17/1), λίγο πριν τις 9.00 το πρωί. Πρόκειται για ώρα αιχμής και, όπως φαντάζεστε, στην κεντρικότατη λεωφόρο υπήρχε “πυκνή” κίνηση οχημάτων. Ο οδηγός του επαγγελματικού Toyota όμως δεν πτοήθηκε και θέλησε να κάνει αναστροφή στο ύψος της γαλλικής Πρεσβείας.

Το όχημά του συγκρούστηκε με μία BMW που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και δημιουργήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, κυρίως στο γερμανικό μοντέλο. Ευτυχώς που η σύγκρουση δεν έγινε με κάποια μοτοσυκλέτα, γιατί αυτή η αναστροφή θα μπορούσε να γίνει αιτία για ένα πολύ πιο σοβαρό τροχαίο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.