Μηχανικός έκανε test drive σε Toyota Supra 900 ίππων και… ιδού το αποτέλεσμα! (+video)

Ακούγεται απίστευτο, αλλά ο οδηγός βγήκε ζωντανός από την πανίσχυρη Toyota Supra. Δείτε video από τη στιγμή που χάνει τον έλεγχο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Supra

Είναι από τις περιπτώσεις που από πολλούς θα χαρακτηριστούν και ως θαύμα! Στην εικόνα βλέπετε μία βελτιωμένη Toyota Supra, ο οδηγός της οποίας έχασε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια δοκιμής του αυτοκινήτου σε δημόσιο δρόμο. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Απίστευτoς: Επιχείρησε αναστροφή στη Βασ. Σοφίας και δημιούργησε τροχαίο (+video)

Η είδηση μας έρχεται από Κολοράντο, όπου ένας μηχανικός πήρε για test drive την κόκκινη Toyota Supra. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο είχε βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα η ισχύς του να αγγίζει τους 900 ίππους. Ο μηχανικός, λοιπόν, βγήκε σε δημόσιο δρόμο για δοκιμή και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Πιέζοντας το γκάζι απότομα, το αυτοκίνητο έχασε την πρόσφυση στους πίσω τροχούς. Ο μηχανικός δεν κατάφερε να το επαναφέρει με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου τουμπάροντας και να “προσγειωθεί” στις γραμμές του τρένου. Η ζημιά ήταν καταστροφική αλλά ευτυχές είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε ανθρώπινη απώλεια.

Μάλιστα, μιλάμε για μία περίπτωση όπου ο οδηγός ήταν υπερβολικά τυχερός. Δεν φορούσε ζώνη με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί από το παράθυρο του αυτοκίνητου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.

Πηγή: thedrive.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.