Από πότε ακριβαίνει το πετρέλαιο κίνησης

Δείτε από πότε ακριβαίνει το πετρέλαιο κίνησης στην χώρα μας και πόσο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε πριν από μερικές εβδομάδες σε σχετικό μας άρθρο εδώ, η κυβέρνηση επέβαλε “πράσινο τέλος” στο πετρέλαιο κίνησης. Απόφαση που όπως είναι λογικό έφερε και αντιδράσεις από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών, την ανακοίνωση της οποίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πλέον, είναι και τελεσίδικη η απόφαση και από την αρχή του νέου έτους, το πετρέλαιο κίνησης θα αυξηθεί κατά 0,03 λεπτά του ευρώ/λίτρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το υπουργείου αποφασίστηκε η “επιβολή πράσινου τέλους στην κατανάλωση πετρελαίου κίνησης (diesel) ίσου με 0,03 ευρώ/λίτρο για την ενίσχυση πράσινων δράσεων που συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών ρύπων (στήριξη ανάπτυξης έργων ΑΠΕ, ανάπτυξη ηλεκτροκίνησης, ενεργειακή εξοικονόμηση κλπ.). Το μέτρο αυτό που είναι μια μορφή “Ειδικού φόρου άνθρακα» (Special Carbon Tax) ήδη εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες της ΕΕ και υπολογίζεται ότι θα ενισχύει μόνιμα τις πράσινες δράσεις κατά 100 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση. Με Υπουργική Απόφαση το ποσό θα κατανέμεται ετησίως ανάλογα με τις ανάγκες”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]