Από τα ελαστικά, στο κλιματιστικό του αυτοκινήτου

Η Yokohama μας δείχνει εμπράκτως πως η τεχνολογία των ελαστικών μπορεί να περάσει και σε άλλους τομείς, όπως αυτός των κλιματιστικών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κλιματιστικά

Η Yokohama Rubber Co. Ltd., κατάφερε να αναπτύξει ένα υλικό που μειώνει σημαντικά το βάρος των σωληνώσεων στα κλιματιστικά των αυτοκινήτων. Η εταιρεία επιταχύνει τώρα την ανάπτυξη ενός εμπορικού προϊόντος, στοχεύοντας στο λανσάρισμά του στην αγορά, το 2024.

Ο νέος εξαιρετικά ελαφρύς σωλήνας είναι κατασκευασμένος από ένα κράμα πολυμερούς με καουτσούκ –ρητίνη, που αναπτύχθηκε με εφαρμογή των ιδιόκτητων τεχνολογιών της Yokohama Rubber. Αυτό το νέο κράμα συνδυάζει την ελαστικότητα και τη θερμική αντίσταση του καουτσούκ με τις υψηλές ιδιότητες φραγμού αερίου της ρητίνης και η χρήση του επέτρεψε στην Yokohama Rubber να μειώσει το βάρος των σωλήνων κατά 50%.

Επιπλέον, οι εύκαμπτοι σωλήνες που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας αυτό το κράμα δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε διαδικασία βουλκανισμού, γεγονός που απαιτεί μεγάλη ποσότητα θερμότητας. Γίνεται επομένως αντιληπτό ότι οι νέοι εύκαμπτοι σωλήνες, θα συμβάλουν στην προσπάθεια επίτευξης ουδετερότητας άνθρακα.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]