Από το τμήμα Management της Audi… “ερημίτης” στη Γαύδο (+video)

"Εργαζόμουν στην Audi, παραιτήθηκα από την δουλειά μου, πούλησα τα πάντα και ήρθα στην Γαύδο το 2018", θα τον ακούσετε να λέει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Υπάλληλος Audi

Ένα ενδιαφέρον επεισόδιο προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με την εκπομπή “Αυτοψία” να ταξιδεύει στο νοτιότερο ελληνικό, αλλά και ευρωπαϊκό, άκρο ώστε να συναντήσει εκείνους που παράτησαν τη ζωή στην πόλη για να ζήσουν ως άλλοι Ροβινσώνες στις εξωτικές παραλίες της Γαύδου.

Το πείραμα της Αστυπάλαιας: Από τις πετρελαιογεννήτριες στον ηλεκτρισμό! 

Ο Αντώνης Σρόιτερ ταξίδεψε μέχρι εκεί για να γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που εγκατέλειψαν μια για πάντα τον παλιό τρόπο ζωής τους. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ένας “ερημίτης” που στο παρελθόν εργάστηκε στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και, πιο συγκεκριμένα, στην Audi.

Ο Γερμανός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, εγκατέλειψε οικογένεια και καριέρα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Γαύδο. “Ήταν ένας καλοπληρωμένος προγραμματιστής στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Audi στη Γερμανία. Είχε γυναίκα, είχε και παιδιά. Μια μέρα αποφάσισε να παρατήσει τα πάντα. Εξαφανίστηκε για τους δικούς του λόγους, ήρθε στη Γαύδο και εδώ και τρία χρόνια ζει σε μία καλύβα μόνος του”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

“Εργαζόμουν στο τμήμα management της Audi, στον τομέα της πληροφορικής, στους υπολογιστές. Παραιτήθηκα από την δουλειά μου και αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου. Πούλησα τα πάντα πίσω, άλλαξα το όνομά μου, πέταξα όλα τα “χαρτιά” μου και ήρθα στην Γαύδο το 2018″, θα τον ακούσετε να λέει στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.