Αποκάλυψη για το ελαφρύτερο supercar – Με αναλογία 418 ίππους στον τόνο

Είναι ελαφρύτερο, αλλά και πιο ισχυρό συγκριτικά με το μοντέλο που αντικαθιστά. Δείτε το supercar με την καλύτερη αναλογία ισχύος/μάζας στην κατηγορία του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
McLaren GTS

Οι Βρετανοί παρουσίασαν τη νέα McLaren GTS, ένα μοντέλο που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτης της McLaren GT και θα διατεθεί στην αγορά από την επόμενη χρονιά. Βασικά της στοιχεία το μειωμένο βάρος, αλλά και η αυξημένη ισχύς του V8 κινητήρα. Σύμφωνα με την εταιρεία είναι το ελαφρύτερο μοντέλο στην κατηγορία του.

Εξωτερικά, διατηρεί την σχεδιαστική φιλοσοφία του προκατόχου, ενώ το πλαίσιο είναι μονοκόκ και κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Επιπλέον αξιοσημείωτα στοιχεία είναι ο μεγάλος διαχύτης με την διπλή απόληξη της εξάτμισης, τα λεπτά LED σώματα εμπρός-πίσω, αλλά και το προαιρετικό “Sports Exhaust” για κορυφαίο ήχο. Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακή οθόνη οργάνων 10,25 ιντσών πίσω από το τιμόνι για την προβολή πληροφοριών, όπως οι στροφές του κινητήρα, ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχει οθόνη αφής 7 ιντσών για τον έλεγχο του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Με 418 ίππους στον τόνο
Η νέα McLaren GTS εξοπλίζεται με έναν turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λτ. Έπειτα από αύξηση 15 ίππων, η απόδοση φτάνει στους 635 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. Η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω αυτόματου σασμάν SSG επτά ταχυτήτων. Το βάρος αγγίζει τα 1.520 κιλά, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο supercar να είναι το ελαφρύτερο στην κατηγορία του. Μάλιστα, έχει και την καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος (418 ίπποι στον τόνο).


Η McLaren GTS επιταχύνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δλ. και στα 0-200 χλμ./ώρα σε 8,9 δλ. Όσο για την τελική ταχύτητα, αυτή αγγίζει τα 326 χλμ./ώρα. Η McLaren GTS εξοπλίζεται με δίσκους φρένων 390 mm μπροστά και δίσκους 380 mm πίσω, εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένους από ανθρακονήματα (ελαστικά 225/35/R20 μπροστά και 295/30/R21 πίσω). Με ελαφριές δαγκάνες αλουμινίου έξι εμβόλων (τετραπίστονες πίσω), το αυτοκίνητο είναι ικανό να ακινητοποιηθεί από τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 32 μέτρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.