Αποκάλυψη για το νέο B-SUV της Alfa Romeo – Με ισχύ έως 240 ίππους

Η ώρα του νέου SUV της Alfa Romeo έφτασε και θα προσφέρεται ως ηλεκτρικό... και όχι μόνο. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Milano

Στη διεύρυνση της γκάμας των SUV προχωρά η ιταλική εταιρεία με την αποκάλυψη της νέας Alfa Romeo Milano. Πάμε να γνωρίσουμε το νέο μοντέλο, που θα διατεθεί στην αγορά ως ήπια υβριδικό και αμιγώς ηλεκτρικό, με την κορυφαία του έκδοση να έχει ισχύ 240 ίππων!

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το συμπαγές SUV της ιταλικής εταιρείας έχει μήκος 4,17 μέτρα, πλάτος 1,78 και ύψος 1,5 μέτρα. Η σχεδίαση έγινε επί ιταλικού εδάφους, στο Alfa Romeo Centro Stile, διατηρώντας στοιχεία που αποτελούν διαχρονικά σημεία αναφοράς της εταιρείας. Για παράδειγμα, μπροστά συναντάμε προβολείς Full LED Matrix σε διάταξη 3+3, αλλά και την τριγωνική μάσκα της εταιρείας. Στο πλαϊνό τμήμα, οι σχεδιαστές φρόντισαν να “κρύψουν” την πίσω χειρολαβή, ενώ οι ζάντες φτάνουν ακόμα και στις 20 ίντσες.

Εσωτερικό: Ο πρώτος λόγος στον οδηγό
Περνάμε στο εσωτερικό, εκεί όπου ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην “sportive” φιλοσοφία του μοντέλου, αλλά και στην διατήρηση της ταυτότητας της Alfa Romeo. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο γνωστός “Cannocchiale” πίνακας οργάνων που φιλοξενεί μία οθόνη μεγέθους 10,25 ιντσών για τις απαραίτητες ενδείξεις. Λίγο πιο πέρα, στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει η κεντρική οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, επίσης 10,25 ιντσών. Αναφορικά τώρα με τους χώρους, ενδεικτικά να αναφέρουμε τον όγκο για τις αποσκευές που, όπως γνωστοποίησε η ιταλική εταιρεία, αγγίζει τα 400 λίτρα.


Δύο ηλεκτρικές εκδόσεις 156 και 240 ίππων
Η νέα Alfa Romeo Milano θα προσφέρεται σε ήπια υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις. Για την δεύτερη περίπτωση γνωστοποιήθηκε πως θα υπάρχουν δύο εκδόσεις ισχύος με 156 ή 240 ίππους. Πηγή τροφοδοσίας για τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις είναι μία μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh, η οποία εξασφαλίζει κάτι παραπάνω από 400 χλμ. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως με ταχυφορτιστή 100 kW, η φόρτιση από 10 έως 80% διαρκεί 30 λεπτά.

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει το πιο άμεσο τιμόνι στην κατηγορία. Επίσης, προσφέρεται Torsen διαφορικό, αλλά και εμπρός φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες. Οι παραγγελίες αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.