Αποκάλυψη για το νέο Suzuki S-CROSS με έως 140 ίππους

Διαθέσιμο και ως ήπια υβριδικό και ως τετρακίνητο! Αυτό είναι το νέο, πλήρως ανασχεδιασμένο Suzuki S-CROSS με κινητήρες 129 και 140 ίππων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki S-CROSS

Έπειτα από μία σειρά teaser φωτογραφιών, έφτασε η ώρα της επίσημης αποκάλυψης για το νέο Suzuki S-CROSS. Το νέο SUV της ιαπωνικής εταιρείας έρχεται με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση, πλούσιο εξοπλισμό, ενώ δεν απουσιάζει το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP που δίνει στον οδηγό τον έλεγχο σε κάθε τύπο οδοστρώματος.

Δοκιμή: Suzuki Vitara 1.4 Hybrid 48V AllGrip 

Ξεκινώντας από την εξωτερική σχεδίαση, στο εμπρός τμήμα “φιγουράρει” η μάσκα με μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Στην πλαϊνή όψη συναντάμε λεπτομέρειες ασημί χρώματος, ενώ στο πίσω χρώμα υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα. Ασφαλώς δεν απουσιάζουν τα στοιχεία που δίνουν έναν πιο “περιπετειώδη” χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα οι πλαστικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι ράγες οροφής.

Στο εσωτερικό, το περιβάλλον είναι ευρύχωρο και σύγχρονο! Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε σύστημα infotainment με οθόνη αφής που φτάνει σε μέγεθος τις 9 ίντσες, ενώ μία δεύτερη οθόνη είναι διαθέσιμη πίσω από τιμόνι. Αναλαμβάνει τον ρόλο του πίνακα οργάνων, απεικονίζει γραφικά μια ποικιλία πληροφοριών για την υποστήριξη της οδήγησης και το μέγεθός της φτάνει στις 4,2 ίντσες. Στο πίσω μέρος προσφέρονται άπλετοι χώροι για έως τρεις επιβάτες και ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 430 λίτρα.

Αναφορικά με τα συστήματα κίνησης, υπάρχουν συνολικά τέσσερις διαθέσιμες επιλογές, δύο δικίνητες και δύο τετρακίνητες (ALLGRIP). Στη βάση της γκάμας βρίσκεται ο ήπια υβριδικός BOOSTERJET βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λτ., ο οποίος αποδίδει 129 ίππους και 235 Nm ροπής στο εύρος 2.000-3.000 σ.α.λ. Το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Υπάρχει και η δεύτερη επιλογή των 140 ίππων χωρητικότητας επίσης 1,4 λτ., με ροπή 220 Nm στο εύρος 1.500-4.000 σ.α.λ. Ο συγκεκριμένος κινητήρας δεν φέρει ήπια υβριδικό σύστημα και συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Όσον αφορά στην τετρακίνηση, υπάρχουν τέσσερις λειτουργίες (Auto, Sport, Snow και Lock) που διευκολύνουν τον οδηγό να επιλέξει τη ρύθμιση που ταιριάζει καλύτερα στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης. Τέλος, στον τομέα της ασφάλειας, το νέο Suzuki S-CROSS διαθέτει προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support, αξιοποιώντας τις κάμερες και τους αισθητήρες, όπως για παράδειγμα η αυτόματη ενεργοποίηση του συστήματος πέδησης, η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και το σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.