Αποκάλυψη για το πρωτότυπο Nissan Max-Out στην Σαγκάη

Στις 18 Απριλίου η Nissan αναμένεται να αποκαλύψει στο κοινό το νέο της και αμιγώς ηλεκτρικό concept Max-Out, το πρώτο της ηλεκτρικό με ανοιγόμενη οροφή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Max-Out concept Σαγκάη 2023

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση της Nissan το ηλεκτρικό cabrio πρωτότυπο Max-Out θα πλαισιώνεται από μια ευρεία γκάμα νέων και μελλοντικών προϊόντων που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους επισκέπτες της έκθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ένας πιλότος συναντά το ProPILOT (+video)

Στα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται δύο ακόμα πρωτότυπα μοντέλα που θα πραγματοποιήσουν εκεί το παγκόσμιο ντεμπούτο τους, σχεδιασμένα για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας των αγοραστών αυτοκινήτων στην Κίνα.


Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο EV που σχεδιάστηκε για την Κίνα και κατασκευάστηκε εκεί θα βρίσκεται στο επίκεντρο δίπλα στο Max-Out. Και τα δύο προσφέρουν σύμφωνα με τους Ιάπωνες μια συναρπαστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμπειρία οδήγησης που είναι προσαρμοσμένη σε ένα ευρύ φάσμα τρόπων ζωής και αναγκών, ενώ υποστηρίζουν την παγκόσμια στρατηγική της Nissan.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Μειώνει το κόστος των ηλεκτρικών με νέες μεθόδους παραγωγής (+video)

Το Max-Out αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2021 ως μια ψηφιακή ιδέα που αντιπροσωπεύει το μέλλον του Nissan Ambition 2030, του μακροπρόθεσμου οράματος της εταιρείας για να καλύψει τις καταναλωτικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανάγκες με έναν πραγματικά βιώσιμο τρόπο. Παίρνοντας πλέον “σάρκα και οστά”, το πρωτότυπο κάμπριο υπόσχεται να προσφέρει μια νέα οδηγική εμπειρία με εξαιρετική σταθερότητα και άνεση.

Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης εξηλεκτρισμένα οχήματα, τόσο αμιγώς ηλεκτρικά όσο και με κινητήρια σύνολα e-Power. Αυτά τα οχήματα ενσωματώνουν την προσέγγιση της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Η 20η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης θα λάβει χώρα στο διάστημα 18 – 27 Απριλίου. Η προβολή της Nissan την πρώτη μέρα θα επικεντρωθεί στον ηλεκτροκίνηση, ενώ τη δεύτερη η Nissan θα αναδείξει τα SUVs και θα αποκαλύψει το τρίτο της πρωτότυπο αυτοκίνητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.