Αποκάλυψη στο Πεκίνο για το MINI Aceman

Οι φίλοι της MINI μπορούν να προσβλέπουν σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα 18η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου όπου θα γίνει η αποκάλυψη του Aceman.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW MINI Aceman αποκάλυψη στη έκθεση του Πεκίνου 2024

Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, η MINI θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της νέας Οικογένειας MINI στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Κίνας, στο Πεκίνο στη 18η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της πρωτεύουσας της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Με MINI Cooper S Cabrio στο  Palm Springs των ΗΠΑ

Στο πλαίσιο της κινεζικής έκθεσης αυτοκινήτου με θέμα “Νέα εποχή, νέα αυτοκίνητα”, η MINI θα γιορτάσει με το κοινό της την παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου Aceman με το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να τοποθετείται από πλευράς διαστάσεων μεταξύ Cooper και του Countryman.


Μαζί με το ηλεκτρικό Cooper και στις δύο εκδόσεις ισχύος “E” και “SE”, και το John Cooper Works Countryman ALL4, με το σύστημα τετρακίνησης, η MINI θα έχει να δείξει πολλά στο κοινό που θα επισκεφτεί φέτος την Auto China 2024.

Διαβάστε επίσης: Το MINI Cooper S των 200 ίππων σε νέα έκδοση Classic

Η Auto China διοργανώνεται στο Πεκίνο κάθε δύο χρόνια από το 1990. Σε έναν εκθεσιακό χώρο που καλύπτει μια συνολική επιφάνεια άνω των 200.000 τ.μ., περισσότεροι από 700 εκθέτες θα παρουσιάσουν φέτος τα προϊόντα τους στη μεγαλύτερη σήμερα αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.