Αποκλειστικό: Στον ιερό βράχο της Ακρόπολης η εκκίνηση του “Ράλι των Θεών”

Τα Ράλι των Θεών είναι πλέον γεγονός και εμείς σας έχουμε αποκλειστικά νέα, σχετικά με την εκκίνησή του. Πάμε να δούμε τι θα... δούμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ανακοινώθηκε επισήμως η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο αγωνιστικό ημερολόγιο του WRC, κινούμαστε σε αγωνιστικούς ρυθμούς! Οι ειδήσεις μας έρχονται σχεδόν καθημερινά και μέχρι εχθές αφορούσαν τον τόπο διεξαγωγής του, καθώς έχουν δηλώσει ήδη ενδιαφέρον τόσο από την Στερεά Ελλάδα με κέντρο τη Λαμία, όσο και από την Πελοπόννησο με βάση το Λουτράκι.

Αν και ακόμη είναι νωρίς για να πούμε με ασφάλεια που θα διεξαχθεί ο θρυλικός αγώνας, εμείς έχουμε αποκλειστική είδηση για την εκκίνησή του. Αυτή για πρώτη φορά θα γίνει στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και όχι στην… σκιά του, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Αναμφίβολα αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα πληρώματα του WRC θα βρεθούν όσο πιο κοντά γίνεται στον εμβληματικό ναό, δίνοντας στους φωτογράφους την δυνατότητα για μοναδικές εικόνες και στους θεατές την ευκαιρία να βγάλουν μοναδικές selfie για instagram, facebook και λοιπά soccial media.

Έτσι, ο ναός που κατασκευάστηκε προς τιμήν της θεάς Αθηνάς από τους αρχιτέκτονες Ικτίνο και Καλλικράτη θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές και θα δει μετά από πολύ καιρό τόσο κόσμο συγκεντρωμένο στο πλευρό του.

Μοναδικό πρόβλημα προς το παρόν και πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους ειδικούς, παραμένει ο τρόπος που θα βρεθούν τα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο για την εκκίνηση. Κάποιο επιμένουν να στηθούν μεταλλικές ράμπες, από την Διονυσίου Αεροπαγίτου μέχρι και τον Παρθενώνα (οι οποίες θα απομακρυνθούν φυσικά μετά το τέλος της εκδήλωσης) ενώ κάποιοι άλλοι προκρίνουν τη λύση του γερανού, ο οποίος θα αφήνει τα αυτοκίνητα στο σημείο εκκίνησης και μετά θα τα παίρνει και θα τα επιστρέφει στην Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Σε κάθε περίπτωση, οι αγωνιζόμενοι φαίνονται ενθουσιασμένοι με αυτή την επιλογή και ανυπομονούν να αγωνιστούν, όπως φαίνεται από τις πρώτες δηλώσεις τους. Συγκεκριμένα, ο Ott Tanak δήλωσε “ανυπομονώ για τον αγώνα, αλλά και η εκκίνηση θα είναι απίστευτη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να ανέβουμε με το αγωνιστικό μας αυτοκίνητο, χωρίς καν ράμπα. Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Έχουν αρκετή απόσταση από το έδαφος τα αγωνιστικά αυτοκίνητα”. Ο Thierry Nueville από την πλευρά του είπε “ελπίζω να μπορέσω να βγάλω μερικές φωτογραφίες κατά την εκκίνηση. Θα έχω και το κινητό μαζί μου”. Δηλώσεις έκανε και ο Sebastien Ogier ο οποίος είπε “εξαιρετική ιδέα η εκκίνηση στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, αλλά θα ήθελα και μια super ειδική στα στενά της Πλάκας και στο Μοναστηράκι και μετά να πιάσουμε Αθηνάς και να κατέβουμε από Ομόνοια για να βγούμε ποτάμι”.

Όπως και να έχει, εμείς σας ευχόμαστε καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr