Απόλυτη “κυριαρχία” στην Ευρώπη – Ξεπέρασε το 50% η κατηγορία των…

Δεν είναι απλά η πιο δημοφιλής κατηγορία! Φέτος, για πρώτη φορά στην Ευρώπη κατάφερε να περάσει ακόμα και όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες μαζί...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
suv

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα SUV αποτελούν την πιο δημοφιλή κατηγορία της Ευρώπης. Μάλιστα, στην ελληνική αγορά εδώ και πολύ καιρό έχουν ξεπεράσει σε μερίδιο αγορά το 50%, δηλαδή περισσότερα από ένα στα δύο νέα μοντέλα είναι SUV. Το ίδιο συνέβη μέσα στο 2023 για πρώτη φορά και στην ευρωπαϊκή αγορά, με τα SUV να αγγίζουν το 51%.

Δείτε επίσης: Ανανέωση για το best seller της Ford στην Ευρώπη – Τιμή εκκίνησης τα 26.655 ευρώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της DataForce που δημοσίευσε η ιστοσελίδα “Automotive News Europe”, την χρονιά που μας πέρασε τα SUV αυξήθηκαν σε όλη την Ευρώπη κατά 19% συγκριτικά με το 2022, φτάνοντας τα 6,63 εκατομμύρια. Ασφαλώς, καθοριστικό ρόλο σε αυτή την αύξηση έπαιξε το Tesla Model Y, το οποίο αύξησε τις πωλήσεις του στη συγκεκριμένη αγορά κατά 85%.


Πέρα από το αμερικάνικο SUV, η συγκεκριμένη κατηγορία κατάφερε να ξεπεράσει το 51% λόγω της μεγάλης αύξησης των μικρών SUV, τα οποία έφτασαν μέσα στο 2023 τις 2,2 εκατ. πωλήσεις. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αύξηση σύμφωνα με τα στοιχεία της DataForce εντοπίζεται στα λεγόμενα “premium” SUV, τα οποία εκτοξεύθηκαν κατά 31%.

Πηγή: autonews.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.