Aprilia Tuareg 660. Έρχεται Ελλάδα, δείτε την τιμή της

Σύντομα κοντά μας θα είναι νέα Aprilia Tuareg 660 με την ελληνική αντιπροσωπεία να προχωρά στην ανακοίνωση της τιμής της η νέας adventure μοτοσυκλέτας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Aprilia Tuareg 660 2021 τιμή Ελλάδα

Από τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα βρίσκεται η νέα Aprilia Tuareg 660 στις εκθέσεις της ιταλικής εταιρίας με τιμή εκκίνησης τα 12.190 ευρώ. Για να γιορτάσει την επιστροφή ενός πραγματικού off-road θρύλου, η Aprilia έχει αναπτύξει ένα διαδικτυακό πρόγραμμα προκράτησης, που προσφέρει ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα σε όσους τον ολοκληρώσουν και βέβαια το προνόμιο να είναι μέσα στους πρώτους που θα αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα.

Από την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, θα είναι δυνατή η προκράτηση της Tuareg 660 μέσα από την ιστοσελίδα tuareg660.aprilia.com, που είναι προσβάσιμη και από τη σελίδα aprilia.com.

Διαβάστε επίσης: Τιμή Aprilia Tuono 660 στην Ελλάδα


Οι ενδιαφερόμενοι που θα προχωρήσουν σε προκράτηση θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν online το αγαπημένο τους χρώμα και το σημείο πώλησης όπου θα παραλάβουν τη μοτοσυκλέτα τους.

Οι πρώτες μονάδες που θα παραχθούν, θα προορίζονται για όσους έχουν πραγματοποιήσει προκράτηση, στους οποίους η Aprilia καλύπτει και τα επιπλέον έξοδα (πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση) χωρίς επιβάρυνση στην παραπάνω τιμή.

Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει το Acid Gold, ζωντανό και ξεχωριστό σύμφωνα με την παράδοση της Aprilia, και το Martian Red, όπου κυριαρχεί το κόκκινο και το μαύρο, με ενδεικτική τιμή λιανικής 12.190 ευρώ. Σε αυτά προστίθεται το ιδιαίτερο και γραφικό-τριχρωμία Indaco Tagelmust, με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 12.890 ευρώ.

Για την Tuareg 660, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprila, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

-2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης
-4 χρόνια οδική βοήθεια

Η Aprilia Tuareg 660 γεννήθηκε στη μηχανική βάση των RS 660 και Tuono 660 και έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τις πιο δύσκολες off-road συνθήκες και ταυτόχρονα να είναι εύκολη και άνετη στα ταξίδια, με στόχο να αποτελέσει την καλύτερη σύνθεση μεταξύ μονοκύλινδρων enduro και μεσαίων adventure, δύο κόσμοι μέχρι στιγμής αντίθετοι.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές των νέων Aprilia Tuono V4 και V4 Factory

Αντισυμβατική και απολύτως πρωτότυπη στη σχεδίαση, ελαφριά και ισχυρή (187 κιλά για ισχύ 80 ίππων), είναι το αποτέλεσμα ενός νέου πρότζεκτ, σύγχρονης σύλληψης. Η Tuareg 660 ξεχωρίζει για την εργονομία της που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση εκτός δρόμου, με φαρδύ και ψηλό τιμόνι και πολύ λεπτό κεντρικό μέρος που διευκολύνει τις μετατοπίσεις στη σέλα.

Η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων εγγυάται την ικανότητα να ξεπερνά κάθε εμπόδιο αλλά και την άνετη οδήγηση στον δρόμο και τα ταξίδια. Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει το σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL και την έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT των 5 ιντσών. Το πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων APRC με Ride-by-Wire πολλαπλής χαρτογράφησης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσης, cruise control, φρένο κινητήρα και διαφορετικές χαρτογραφήσεις κινητήρα. Υπάρχουν επίσης τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Mode (προγράμματα οδήγησης), για μεγιστοποίηση της εμπειρίας οδήγησης αλλά και την απλοποίηση του χειρισμού και του ελέγχου κατά την οδήγηση. Ο αναβάτης αρκεί να επιλέξει Riding Mode για να αποκτήσει αυτόματα την καλύτερη βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών ελέγχων.

Η Aprilia Tuareg 660 τροφοδοτείται από έναν δικύλινδρο εμπρόσθιας κλίσης, νέας γενιάς κινητήρα, ελαφρύ και με συναρπαστικές επιδόσεις, προσαρμοσμένο για να αντιμετωπίζει τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες. Η ισχύς της Aprilia Tuareg 660 μπορεί να μειωθεί στους 47ίππους (35 kW), για οδηγούς με δίπλωμα Α2, με όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να παραμένουν αμετάβλητα.

Ο πλούσιος κατάλογος αξεσουάρ περιλαμβάνει εξαρτήματα ικανά να την κάνουν πιο σπορ σε off-road χρήση και πιο άνετη στο ταξίδι. Αντίστοιχα, υπάρχει επίσης μια σειρά ποιοτικών τεχνικών ενδυμάτων που καλύπτουν τις διαφορετικές συνθήκες χρήσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.