Τιμή Aprilia Tuono 660 στην Ελλάδα

Η προηγμένη σπορ μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού της Aprilia είναι τώρα διαθέσιμη και στο ελληνικό κοινό. Δείτε την τιμή αλλά και τα προνόμια που συνοδεύουν την απόκτηση της.

Βρείτε μας στο
2020 Aprilia Tuono 660

Με κρότο αντάξιο του ονόματος της (Tuono είναι ο κεραυνός στα ιταλικά), η hi-tech μοτοσυκλέτα κυβισμού της Aprilia Κάνει την εμφάνιση της στη μεσαίου κυβισμού κατηγορία των streetfighters με στόχο να κλέψει πωλήσεις τόσο από τις μικρότερου κυβισμού μοτοσυκλέτες όσο και από τα μεγάλα streetfighter.

Διαβάστε επίσης – Νέο Aprilia Tuono: Οι λεπτομέρειες του νέου μεσαίου ιταλικού streetfighter

Το νέο Aprilia Tuono 660 εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την ιταλική εταιρία φέρνοντας το σπορ DNA των μεγαλύτερων Tuono στα μεσαία κυβικά, μαζί με όλη σχεδόν την τεχνολογία που εξελίσσουν οι Ιταλοί στους αγώνες.

το Tuono 660, έχοντας ως βάση το αδελφό RS 660, στοχεύει στην κορυφή της κατηγορίας σε ένα “πακέτο” που συνδυάζει και χρηστικότητα λόγω της πιο όρθιας θέσης οδήγησης που επιβάλλουν οι streetfighter “προδιαγραφές”

Ο προηγμένος δικύλινδρος κινητήρας είναι ένας από τους πιο δυνατούς σε αυτόν τον κυβισμό, κάτι που δεν προκαλεί και μεγάλη εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως οι κύλινδροι του προέρχονται από το μεγάλο Τuono V4, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στο superbike των Ιταλών RSV4.

Διαβάστε επίσης – Aprilia RS 660. Δείτε τιμή και μάθετε τα πάντα γι’ αυτή

Το Tuono 660, μοιράζεται με το RS 660, πλαίσιο κινητήρα και περιφερειακά και έχει δεχτεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις που επιτάσσουν οι προδιαγραφές της streetfighter κατηγορίας. Για την περίσταση κινητήρας με τον στρόφαλο των 270 μοιρών φέρει διαφορετικές ρυθμίσεις που έχουν ως αποτέλεσμα η απόδοση του να ανέρχεται στους 95 ίππους (από 100) με το αλουμινένιο πλαίσιο των δύο δοκών αλλά και το αλουμινένιο ψαλίδι να παραμένουν ως είχαν. Έναντι του RS κοντύτερη παρουσιάζεται και η τελική μετάδοση του κιβωτίου με στόχο τις πιο δυναμικές επιταχύνσεις. Να σημειωθεί πως υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση 35KW (47 ίππων) για τους αναβάτες που έχουν στα χέρια τους δίπλωμα κατηγορίας A2.

Το Tuono 660 αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Aprilia με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 10.500 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων.

Για το Tuono 660, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprila, προσφέρονται δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης κατά δύο χρόνια, στα τέσσερα συνολικά αλλά και τέσσερα χρόνια δωρεάν παροχή οδικής βοήθειας.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr