Αργυρός ο ελληνικός Γρύπας στο διαγωνισμό της Harley-Davidson!

Μια ακόμη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Harley-Davidson Athena που διακρίθηκε ξανά στο παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Kings της HD με τον Γρύπα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
HD Athena Γρύπας 2020

Η Harley-Davidson Athena, ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της αμερικάνικης εταιρίας για την πρωτεύουσα, πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία με τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Kings, για την ανάδειξη του “Βασιλιά των Βασιλιάδων”. Ο ελληνικός Γρύπας (περισσότερα εδώ) κατέκτησε τελικά το Αργυρό βραβείο (1st Runner Up) στο King of Kings μένοντας πίσω μόνο από την αντίστοιχη προσπάθεια του Μεξικού.

Στον φετινό και τελευταίο διαγωνισμό αντιπροσώπων που πραγματοποιεί η Harley-Davidson, 18 εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της από 12 διαφορετικές χώρες συμμετείχαν στον τελικό γύρο του παγκοσμίως μεγαλύτερου σχετικού διαγωνισμού custom δημιουργιών.

Για την τελική κατάταξη συγκεντρώθηκαν 50.000 ψήφοι από όλο τον κόσμο για να καθορίσουν την τελική κατάταξη που έφερε τον ελληνικό Γρύπα στη δεύτερη θέση με τον τελευταίο διαγωνισμό της Harley-Davidson να αφορά συμμετέχοντες που είχαν κερδίσει στους προηγούμενους.


Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πολωνία, Βέλγιο/Ολλανδία/Λουξεμβούργο, Ιαπωνία, Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία και Βραζιλία, χώρες με κορυφαίους customizers “υποκλίθηκαν” στην ελληνική συμμετοχή που πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την πρώτη θέση. Η διαφορά με τη νικήτρια δημιουργία ήταν μικρή και άλλαξε αρκετές φορές μέσα στις τελευταίες ώρες του διαγωνισμού που έληξε για την Ελλάδα στις 31/3 στις 24:00 ενώ για το Μεξικό που κατέκτησε τελικά τον τίτλο, 6 ώρες αργότερα.

Η Harley-Davidson Athena, νικήτρια του διαγωνισμού Battle of The Kings 2016 ανάμεσα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), με το εμπνευσμένο από την αρχαία θεά Νύχτα δημιούργημα της, ακολούθησε την παράδοση με μια μοτοσυκλέτα που προέρχεται από τον μυθικό κόσμο των τεράτων: τον Γρύπα, ένα μυθικό πλάσμα αμάλγαμα των βασιλέων των ζώων της γης και τ’ ουρανού, του λιονταριού και τ’ αετού!

Η δημιουργία του Γρύπα, ήταν πολύπλευρη και εκτός από τις εντυπωσιακές επεμβάσεις στη μοτοσυκλέτα περιλαμβάνει original μουσική, ειδικό σχεδιασμό στολής του αναβάτη καθώς και εικαστικά έργα τέχνης που διέπονται όλα από τις αρχές της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, και της αποδοχής κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας, σεξουαλικών προτιμήσεων κλπ.

Για τον τελευταίο διαγωνισμό της Harley-Davidson όλοι οι συμμετέχοντες είχαν ως βάση για customizing την πλατφόρμα Sportster.

Για να εμπνευστούν ακόμη περισσότερο οι δημιουργοί ο συναγωνισμός φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς περιορισμούς στο budget, στους όρους συμμετοχής και τα διαθέσιμα ανταλλακτικά. Ο Γρύπας δεν… πτοήθηκε από αυτό, έχοντας δίπλα του custom μοτοσυκλέτες με πολλαπλάσιο budget. Και εις ανώτερα!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]