Αριθμός 1544 – Τα αιτήματα των πολιτών από την έναρξη λειτουργίας του

Η συμβολή του 1544 στη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής. Δείτε πόσα αιτήματα πολιτών έχουν καταγραφεί από τον Φεβρουάριο του 2022...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
1544

Ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 1544 αποτελεί ένα τεχνολογικό εργαλείο, το οποίο συμβάλλει στην επίτευξη του στρατηγικού σχεδίου της Περιφέρειας Αττικής, στον τομέα της οδικής ασφάλειας και της βελτίωσης του οδικού δικτύου.

Ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός αριθμός ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2022, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της επικοινωνίας των χρηστών του οδικού δικτύου με την Περιφέρεια, τόσο για θέματα που αφορούν στη συντήρηση των κεντρικών οδικών αρτηριών και της σηματοδότησης, όσο και στη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων που τυχόν προκαλούνται στο οδικό δίκτυο.

Για πρώτη φορά ο πολίτης απέκτησε ενεργό ρόλο στη επίλυση των ζητημάτων που αφορούν στο οδικό δίκτυο, έχοντας τη δυνατότητα να επικοινωνεί άμεσα, τόσο με το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, όσο και με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να αναφέρει κακοτεχνίες ή παραλείψεις στους κεντρικότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, με τη συντήρηση των οποίων είναι επιφορτισμένη η Περιφέρεια.


3.850 αιτήματα μέχρι σήμερα
Να σημειωθεί ότι το 1544 λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο και το εξειδικευμένο προσωπικό του τηλεφωνικού κέντρου έχει ολοκληρωμένη κατάρτιση στα ζητήματα που αφορούν το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρειας. Μέχρι και σήμερα, 3850 είναι τα καταγεγραμμένα αιτήματα των πολιτών, τα οποία έχουν συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση των δρόμων της Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα να αποφευχθούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να διεκπεραιωθούν αμεσότερα και με αποτελεσματικότητα όλα τα «κακώς κείμενα» που αντιμετωπίζει ο πολίτης στους δρόμους, στις καθημερινές του μετακινήσεις.

Η επιτυχία του όλου εγχειρήματος βασίζεται στην αμεσότητα και στην ετοιμότητα του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας. Για αυτόν τον λόγο, υπάρχουν σε μόνιμη επιφυλακή τέσσερα οχήματα άμεσης επέμβασης κλειστού τύπου (βαν), επανδρωμένα με έμπειρο τεχνικό προσωπικό και με πλήρη εξοπλισμό, τα οποία, λαμβάνοντας άμεσα την αναγγελία του συμβάντος, σπεύδουν στο σημείο και παρεμβαίνουν, προκειμένου να επισκευαστεί ή να λυθεί το κάθε πρόβλημα που προκύπτει, υπερκεράζοντας τα όποια γραφειοκρατικά κωλύματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.