Αστέρια Michelin: Τελικά τι σημαίνουν και πως προέκυψαν;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Michelin κατασκευάζει ελαστικά, γνωρίζουμε όμως και τα "Αστέρια Michelin". Ας μάθουμε την άγνωστη ιστορία που συνδέει την εταιρεία ελαστικών... με τη γαστρονομία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αστέρια Michelin

Η Michelin είναι μία εταιρεία κολοσσός στον τομέα των ελαστικών και τα προϊόντα της είναι αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Πώς, όμως, η γαλλική εταιρεία έφτασε στο σημείο να κατέχει ένα από τα πιο γνωστά συστήματα αξιολόγησης στον τομέα της γαστρονομίας; Ασφαλώς αναφερόμαστε στα περίφημα “Αστέρια Michelin” που αποτελούν ύψιστη διάκριση για ένα εστιατόριο. Ώρα να μάθουμε μία άγνωστη ιστορία της γαλλικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Ελαστικά που δεν κλατάρουν, από τη Michelin (+video)

Στις αρχές του 1900, τα ταξίδια με αυτοκίνητο δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη συνήθεια για τους πολίτες της Γαλλίας, κυρίως λόγω της μειωμένης αξιοπιστίας τους. Η εταιρεία Michelin, στην προσπάθειά της να “βάλει” το αυτοκίνητο στην καθημερινότητα του κόσμου, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν “οδηγό αποδράσεων”. Μην ξεχνάμε ότι ήταν μία εταιρεία που ήθελε να πουλάει τα ελαστικά της και για να γίνει αυτό ήθελε οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν περισσότερο το αυτοκίνητό τους.


Έτσι, στις αρχές του 1900 δημοσιεύθηκε ο πρώτος “οδηγός Michelin” από τους αδερφούς Andre και Εdouard Michelin. Απευθυνόταν στους λιγότερους από 3.000 κατόχους αυτοκινήτων της Γαλλίας, διανεμήθηκε δωρεάν σε περίπου 35.000 αντίτυπα και περιείχε διάφορες πληροφορίες ταξιδιών. Μερικές εξ’ αυτών ήταν τα σημεία αλλαγής ελαστικών και service, τα πρατήρια καυσίμων, αλλά και τα εστιατόρια.

Από το 1926 και μετά, στον οδηγό προστέθηκαν τα “Αστέρια Michelin”, ώστε να απεικονίζεται στον χάρτη κάθε σημείο που ο επισκέπτης θα βρει καλό φαγητό. Λίγο αργότερα προστέθηκαν περισσότερα αστέρια και γνωστοποιήθηκαν τα κριτήρια βαθμολόγησης. Ένα αστέρι σήμαινε ότι το εστιατόρια έχει καλό φαγητό που αξίζει να σταματήσει για να το γευτεί κάποιος, δύο ότι αξίζει επίσκεψη ακόμη και αν χρειαστεί να… βγεις από την προκαθορισμένη διαδρομή σου, ενώ με τρία αστέρια διακρίνονταν τα εστιατόρια με κορυφαία κουζίνα για τα οποία αξίζει να κάνεις ακόμη και πολλά χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να τα επισκεφθείς.

Τα “Αστέρια Michelin” σήμερα
Ο οδηγός της Michelin διαδόθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης και τα αστέρια αποτελούν ύψιστης σημασίας αξιολόγηση για ένα εστιατόριο, ενώ πλέον πρόκειται για τον υπέρτατο οδηγό γαστρονομικών προορισμών. Τα μέλη της επιτροπής εργάζονται κάτω από άκρα μυστικότητα και επισκέπτονται ένα εστιατόριο χωρίς να δηλώσουν ότι ανήκουν στον οδηγό Michelin. Βραβεύουν με ένα, δύο ή τρία αστέρια, ενώ ένα εστιατόριο μπορεί να χάσει μελλοντικά κάποια διάκριση. Αξιοσημείωτη είναι η δήλωση του γνωστού Gordon Ramsay στο παρελθόν. Ο Βρετανός σεφ είχε παραδεχθεί πως έκλαψε σαν να έχανε κάποιον δικό του άνθρωπο όταν ένα από τα εστιατόριά του έχασε τα αστέρια Michelin (πηγή www.eater.com). Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και τα εστιατόρια που έχουν βραβευθεί από την Michelin σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή κεντρικής εικόνας: twistedfood.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.