Αστυνομία Μ. Βρετανίας: Έτσι προστατεύεστε από τις “ασύρματες” κλοπές αυτοκινήτων

Μετά και από την αύξηση που παρατηρήθηκε στο Ην. Βασίλειο στις κλοπές αυτοκινήτων χωρίς κλειδιά η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες να πάρουν μέτρα προστασίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κλοπές αυτοκινήτων Μ. Βρετανία ασύρματα

Σύμφωνα με ανακοίνωση σε επίσημη ιστοσελίδα των βρετανικών αρχών, παρατηρήθηκε αύξηση στις κλοπές αυτοκινήτων.

Αυτό που ανησυχεί τη βρετανική αστυνομία είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό στην αύξηση αφορά κλοπές αυτοκινήτων που έγιναν χωρίς τη χρήση εργαλείων με τους ληστές να χρησιμοποιούν ασύρματες τεχνολογίες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο όχημα αλλά και να φύγουν από τον τόπο του εγκλήματος οδηγώντας το.

Η βρετανική αστυνομία αναφέρει ότι με τις ασύρματες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι ληστές καταφέρνουν να ανιχνεύσουν το κλειδί του αυτοκινήτου που βρίσκεται εντός της οικίας του εκάστοτε θύματος και έπειτα να μεταφέρουν ασύρματα την “ταυτότητα” του κλειδιού στο όχημα, το οποίο το αναγνωρίζει και ξεκλειδώνει.

Οι Βρετανοί συνιστούν τον απλούστερο από τους τρόπους προφύλαξης για τους πολίτες της χώρας τους, ο οποίος είναι η τοποθέτηση του κλειδιού των αυτοκινήτων τους μέσα σε μεταλλικό κουτί ή σε ειδικές θήκες (Faraday) που πωλούνται στο εμπόριο και μπλοκάρουν το σήμα που εκπέμπουν οι συσκευές των ληστών.

Διαβάστε επίσης – Ford: Προστασία από κλοπή αυτοκινήτου μέσω smartphone

Παράλληλα, η αστυνομία αναφέρει πως αρκετός κόσμος πιστεύει εσφαλμένα ότι τα αυτοκίνητά τους έχουν τη δυνατότητα να κλειδώνουν από μόνα τους. Γι’ αυτό και τους παροτρύνει να γυρίσουν σε πιο “παραδοσιακές” πρακτικές κατά των κλοπών και να ελέγχουν με το χέρι αν το αυτοκίνητο τους είναι κλειδωμένο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.