Ασύλληπτο το κόστος συντήρησης μίας Bugatti Chiron Pur Sport σε βάθος τετραετίας

Μόνο τα ειδικά εξελιγμένα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2R της Bugatti Chiron Pur Sport κοστίζουν όσο ένα καινούριο VW Golf GTI. Οι τιμές σοκάρουν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Service Bugatti

Πέρα από το απίστευτο ποσό που απαιτείται για την αγορά μίας Bugatti Chiron Pur Sport, τρομακτικό είναι και το κόστος συντήρησής της. Ένας διάσημος κάτοχος μοντέλου της γαλλικής εταιρείας, επισκέφθηκε την έκθεση της Bugatti στην Σιγκαπούρη και δημοσίευσε τις τιμές που απαιτούνται για τις εργασίες συντήρησης της Bugatti Chiron Pur Sport. Τα ποσά είναι πραγματικά ασύλληπτα!

Διαβάστε επίσης: Το μπιλιάρδο της Bugatti κοστίζει όσο ένα supercar (+video)

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα κόστη που θα διαβάσετε στη συνέχεια αναφέρονται χωρίς φόρους, πρόσθετες επιβαρύνσεις και έξοδα ταξιδιού. Πιθανόν να αναρωτηθείτε τι είναι τα έξοδα ταξιδιού, οπότε αξίζει να αναφέρουμε ότι η συντήρηση των Chiron και Veyron γίνεται από μία ομάδα 10 τεχνικών, οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσουν εργασίες συντήρησης στα εξωτικά αυτοκίνητα.

Ξεκινάμε από ένα τυπικό service που γίνεται κάθε 14 μήνες και περιλαμβάνει αντικατάσταση λιπαντικού και ψυκτικού μέσου. Το λάδι που χρησιμοποιείται ονομάζεται Castrol Edge Fluid Titanium Technology SAE 10W-60, το οποίο αποστραγγίζεται ξεβιδώνοντας 16 συνολικά τάπες. Μαζί με το φίλτρο λαδιού και το ψυκτικό υγρό, το κόστος ανέρχεται στα 21.271 ευρώ. Επιπλέον αναλώσιμα που χρίζουν αντικατάστασης είναι ενδεικτικά τα εξής:

– Εμπρός κεραμικοί δίσκοι 42.680 ευρώ και τακάκια τιτανίου 7.680 ευρώ. Επιπλέον, για υγρά φρένων και λοιπά εξαρτήματα του συστήματος πέδησης απαιτούνται άλλα 50.370 ευρώ.

– Ανά 16.000 χλμ. ή 14 μήνες ενδείκνυται να πραγματοποιείται αντικατάσταση των ελαφριών ζαντών. Το σετ κοστίζει 42.680 ευρώ! Τρομακτική είναι και η τιμή των ελαστικών, τα οποία αλλάζονται περίπου κάθε 16-18 μήνες. Το μέγεθός τους είναι 285/30 R20 εμπρός και 355/25 R21 πίσω, ενώ ανάλογα με την μάρκα που θα επιλεχθεί, η τιμή κυμαίνεται από τα 6.822 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 35.735 ευρώ για τα ειδικά εξελιγμένα Michelin Pilot Sport Cup 2R.

– Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, τα τέσσερα turbo της Garrett χρήζουν αντικατάστασης κάθε 48 μήνες και το κόστος φτάνει στα 22.170 ευρώ, ενώ σε ίδιο διάστημα πρέπει να γίνεται και η αντικατάσταση της δεξαμενής καυσίμου κόστους 37.437 ευρώ.

Κάπως έτσι, υπολογίζεται ότι για την τετραετή συντήρηση της Bugatti Chiron Pur Sport απαιτείται ένα ποσό που αγγίζει τα 327.768 ευρώ χωρίς να περιλαμβάνονται φόροι και εργασίες συντήρησης. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε πιο αναλυτική λίστα των εργασιών συντήρησης όπως την παρουσιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Muhammad Al Qawi Zamani, κάτοχος Bugatti.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.