Το μπιλιάρδο της Bugatti κοστίζει όσο ένα supercar (+video)

Η τιμή του είναι τρομακτικά υψηλή, αλλά παρέχει μία δυνατότητα που θα την εκτιμήσουν αρκετοί. Δείτε πόσο κοστίζει το μπιλιάρδο της Bugatti!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
μπιλιάρδο bugatti

Είναι γνωστό ότι η Bugatti είναι μία εταιρεία που δεν περιορίζεται μόνο στην παραγωγή αυτοκινήτων. Εκτός των άλλων, ειδικεύεται και σε ξεχωριστά αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα πανάκριβα ρολόγια. Αυτή τη φορά, θα δούμε ένα απίστευτο μπιλιάρδο που κοστίζει κυριολεκτικά όσο ένα supercar. Για ποιον λόγο, άραγε;

Διαβάστε επίσης: Πανάκριβο μπιλιάρδο αποκλειστικά για ιδιοκτήτες Rolls-Royce

To “Bugatti Pool Table”, όπως ονομάζεται, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, τιτάνιο, ενώ δεν απουσιάζουν και τα εξωτερικά υλικά, όπως για παράδειγμα τα ανθρακονήματα. Η προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια είναι αξιοσημείωτη, ακόμα και το δίχτυ για το μπαλάκι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και δέρμα.

Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μπιλιάρδου είναι ένας μηχανισμός αυξομείωσης του ύψους των ποδιών στήριξης. Μέσα σε 5 χιλ. του δευτερολέπτου, μπορεί να μεταβληθεί η κλίση του τραπεζιού. Κι αν αναρωτιέστε που ωφελεί αυτή η δυνατότητα, σκεφτείτε ότι αυτό το μπιλιάρδο ενδεχομένως να τοποθετηθεί σε κάποιο πανάκριβο σκάφος, συνεπώς το κύμα δεν θα πρέπει να καταστρέφει την παρτίδα.

Το “Bugatti Pool Table” συνοδεύεται από στέκες που κατασκευάστηκαν από ανθρακονήματα, αλλά και από έναν ψηφιακό πίνακα 12 ιντσών για να σημειώνουν οι παίκτες το σκορ. Όσο για την τιμή του, τα μόλις 30 κομμάτια που θα κατασκευαστούν κοστίζουν 250.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.