Ο V8 κινητήρας από Mustang που λειτουργεί με… ηλεκτρικό μοτέρ

Οι φίλοι του μοντελισμού μπορούν να κάνουν δικό τους έναν εντυπωσιακό σε λεπτομέρεια και υπό κλίμακα V8 κινητήρα και να απολαύσουν τα κινούμενα μέρη του σε λειτουργία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινητήρας Ford V8 μινιατούρα με κινούμενα μέρη

Αν και απέχουμε αρκετά χρόνια μέχρι να τον δούμε να εξαφανίζεται από τους τέσσερεις τροχούς, η αντίστροφη μέτρηση για τον κινητήρα εσωτερικής καύσης έχει ξεκινήσει σε πολλά σημεία του κόσμου για τους γνωστούς περιβαλλοντικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Η Lamborghini Countach που μπορείς να αποκτήσεις… δεν είναι για σένα (+video)

Το θερμικό μοτέρ έχει βέβαια εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει και στο μέλλον. Ειδικά για εκείνους που όχι μόνο δεν θέλουν να τον ξεχάσουν αλλά θέλουν και να τον θαυμάζουν από την άνεση του καναπέ τους η γερμανική Franzis έχει δημιουργήσει μια σειρά από εξαιρετικής λεπτομέρειας μοντέλα κινητήρων υπό κλίμακα 1:4.


Οι κινητήρες μινιατούρες της Franzis δημιουργήθηκαν και πωλούνται κατόπιν επίσημης άδειας από τον εκάστοτε κατασκευαστή κάτι που εγγυάται την πιστότητα της αντιγραφής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της σειράς αποτελεί ο αμερικάνικος “small block” V8 κινητήρας που βρισκόταν κάτω από το καπό των πρώτης γενιάς Ford Mustang με χωρητικότητα 4,7 λίτρων και ισχύ 275 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Μινιατούρα Ferrari 296 GTS: Απίστευτη λεπτομέρεια σε τιμή… αυτοκινήτου πόλης

Ο εν λόγω V8 κινητήρας είναι ένα από τα πλέον κλασικά μοτέρ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, το οποίο, με συνεχείς βελτιώσεις, κατάφερε να παραμείνει στην παραγωγή για τέσσερεις περίπου δεκαετίες, έως και το 2001.

Το πιστό αντίγραφο της Franzis αποτελείται συνολικά από 200 μέρη και οι κεφαλές αλλά και ένα μεγάλο μέρος του μπλοκ των κυλίνδρων του είναι διάφανο γιατί πολλά από τα μέρη που τον απαρτίζουν είναι κινούμενα. Έτσι και με τη βοήθεια ενός μικρού ηλεκτρικού μοτέρ όλοι έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σε δράση με τα πιστόνια του να ανεβοκατεβαίνουν και το τον στρόφαλο να γυρίζει όπως στην πραγματικότητα.

Μάλιστα η γερμανική εταιρεία έχει τοποθετήσει και φωτάκια στη θέση των μπουζί αλλά και ένα μικρό ηχείο που αναπαράγει τον αυθεντικό ήχο του V8 κινητήρα για ένα πραγματικό “ταξίδι” πίσω στον χρόνο, ενώ ανάμεσα στα μέρη που κινούνται συγκαταλέγονται ο ιμάντας χρονισμού αλλά και ο ανεμιστήρας του ψυγείου.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα βιβλίο με τις οδηγίες για τη συναρμολόγησή του -η εταιρεία αναφέρει ότι χρειάζονται περίπου τρεις ώρες. Εξίσου σημαντικά στο βιβλίο περιλαμβάνεται επίσης η ιστορία της Ford Mustang αλλά και του συγκεκριμένου V8 και η εξέλιξή του στο πέρασμα του χρόνου.

Με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται πλέον κοντά ένα δώρο όπως αυτός ο κινητήρας, ο οποίος κοστίζει 199 ευρώ (βρείτε τον σχετικό σύνδεσμο εδώ), χωρίς τα όποια μεταφορικά, μοιάζει ως μία εξαιρετική ιδέα για έναν γνήσιο petrolhead. Εσάς πώς σας φαίνεται;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.