Η Lamborghini Countach που μπορείς να αποκτήσεις… δεν είναι για σένα (+video)

Οι φίλοι της Lamborghini και οι συλλέκτες σε όλο τον κόσμο θα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσουν σύντομα μια πλήρως λειτουργική Agostini Countach Junior που βγαίνει στο σφυρί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Cuntach Juinor Agostini Auto δημοπρασία

Η Agostini Countach Junior του 1984 που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η επίσημη έκδοση για παιδιά από την Agostini Auto του supercar της Lamborghini και πρόκειται να βγει στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s με εκτιμώμενη αξία μεταξύ 11.500 και 23.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύεις ποια μάρκα αυτοκινήτου παράγει το δικό της μέλι!

Η Countach Junior ήταν διαθέσιμη ως ανοιχτή αλλά και ως coupe, όπως αυτή που πρόκειται να δημοπρατηθεί  στις 4 Νοεμβρίου και είναι ένα πιο σπάνιο μοντέλο σε σχέση με την πρώτη.


Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η τρομερή πιστότητα στη σχεδίασή της τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό της, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε σχέση με την 1:1 κλίμακας Countach αλλά και το γεγονός ότι είναι πλήρως λειτουργική και οδηγίσιμη.

Διαβάστε επίσης: Η Lamborghini Urus σε έκδοση “Hot Wheels”!

Για την κίνησή της λιλιπούτειου ιταλικού supercar φροντίζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης της Briggs & Stratton, ο οποίος αποδίδει 11 ίππους και μεταδίδει την ισχύ του μέσω αυτόματου κιβωτίου δύο σχέσεων το οποίο φέρει και όπισθεν.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται και ζάντες αλουμινίου 10 ιντσών με ελαστικά που φουσκώνουν, τιμόνι της Momo, πλήρως λειτουργικά φωτιστικά σώματα και φλας και υδραυλικά φρένα, με την ανάρτηση να είναι παράλληλα ανεξάρτητη και στους τέσσερεις τροχούς. Φέρει ακόμη ζώνες ασφαλείας και φυσικά κόρνα με την εν λόγω Countach Junior να είναι ένα… “σοβαρό” παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Πρόσφατα η μαύρη κλειστή Countach δέχθηκε διεξοδική συντήρηση με το κόστος να ξεπερνά τα ξεπερνά τα 2.300 ευρώ, έτσι ώστε ο επόμενος μικρός ιδιοκτήτης της να την χαρεί από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα την κάνει δική του. Περισσότερες πληροφορίες για την δημοπρασία μπορείτε να βρείτε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.