Μινιατούρα Ferrari 296 GTS: Απίστευτη λεπτομέρεια σε τιμή… αυτοκινήτου πόλης

Υβριδική και ανοιχτή η Ferrari 296 GTS είναι αναμφίβολα μια από τις πλέον εντυπωσιακές προτάσεις στον κόσμο των τεσσάρων τροχών σε φυσικό μέγεθος αλλά και υπό κλίμακα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 296 GTS μινιατούρα Amalgam Collection 2023

Πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά όταν έχουμε να κάνουμε με πραγματικά αυτοκίνητα που γίνονται μινιατούρες. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Ferrari. Ωστόσο αν βάλει κανείς στο “παιχνίδι” τον… παράγοντα Amalgam, τότε όχι μόνο δεν πάει κάτι στραβά αλλά το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες.

Διαβάστε επίσης: Η Purosangue έχει τιμή Ferrari και σαν… μινιατούρα 

Ως μινιατούρα σε κλίμακα 8:1 η Ferrari 296 GTS της βρετανικής εταιρείας εντυπωσιάζει τόσο με το μέγεθός της όσο και με την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχουν έχουν δώσει οι άνθρωποι της Amalgam, η οποία κάνει και τη διαφορά μεταξύ “παιχνιδιού” και μοντέλου υπό κλίμακα, για μικρά και μεγάλα παιδιά.


Με μήκος που ξεπερνά ελαφρώς τα 570 χλστ. η υπό κλίμακα Ferrari δημιουργήθηκε όχι μόνο με τις ευλογίες της εταιρείας από το Maranello αλλά με βάση και τα αυθεντικά ψηφιακά σχέδια του ιταλικού supercar, τα οποία παραχωρήθηκαν στην Amalgam για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ferrari SP3 Daytona εκτελεί χρέη… “αγροτικού” (+video) 

Οι Βρετανοί άδραξαν φυσικά την ευκαιρία, όπως κάνουν με όλα τα μοντέλα που κατασκευάζουν, με τη δική τους 296 GTS να φτιάχνεται στο χέρι, σε διάστημα που ξεπερνά συνολικά τις 300 ώρες, ενώ αποτελείται από εκατοντάδες μικροσκοπικά εξαρτήματα και κομμάτια. Για ακόμη υψηλότερη πιστότητα ακόμη και ο κωδικός του χρώματος της μινιατούρας είναι ο ίδιος με της πραγματικής 296 GTS.

Η μινιατούρα του ιταλικού supercar θα παραχθεί σε 199 αντίτυπα με την τιμή της να ξεκινά από τα 14.990 ευρώ, όσο περίπου και ενός κανονικού αυτοκινήτου πόλης. Και σε αυτή την περίπτωση για μοντέλο της βρετανικής εταιρείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε εξατομίκευσή του. Μπορείτε να παραγγείλετε και εσείς τη δική σας σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.