Η “άγνωστη” καταδίωξη του ελληνικού σινεμά μέσα στον Ιλισό (+video)

"Ταξίδι" πίσω στη δεκαετία του 1980 για να γνωρίσουμε μία σκηνή καταδίωξης μέσα στον Ιλισό από την ελληνική ταινία "Άγρια Νειάτα"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Καταδίωξη

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που είχαμε δημοσιεύσει το άρθρο σχετικά με την πιο ρεαλιστική καταδίωξη του κινηματογράφου, η οποία είχε λάβει χώρα σε δρόμους του Πειραιά και μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ. Αυτή τη φορά, θα δούμε άλλη μία καταδίωξη στην Αθήνα μιας άλλης εποχής. Αιτία είναι η ελληνική ταινία “Άγρια Νιάτα”.

Αλέκος Τζανετάκος: Ο άνθρωπος που… ερωτεύτηκε δύο Lancia!

Προβλήθηκε τους κινηματογράφους της χώρας τη σεζόν 1981-1982 και έκοψε συνολικά 86.691 εισιτήρια, επίδοση που την κατατάσσει στη θέση 22 από τις 45 ταινίες που προβλήθηκαν. Η ταινία προβλήθηκε ξανά στο “Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου” στις 29 Ιανουαρίου 2010, ενώ τόσο στο σενάριο, όσο και στην σκηνοθεσία συναντάμε το όνομα του Νίκου Φώσκολου.


Η ταινία γυρίστηκε στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80 και πραγματεύεται τις “περιπέτειες” μίας παρέας νεαρών που “κινούνται” εκτός των ορίων του νόμου και “πληρώνουν” τις συνέπειες ακόμα και με την ίδια τους τη ζωή. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην καταδίωξη, μέσα από την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εντυπωσιακά πλάνα από τον Ιλισό και όχι μόνο. Πλάνα που αποτελούν και μια ιστορικά καταγραφή πλέον, για την Αθήνα εκείνης της εποχής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.