Τρία μοντέλα προσπέρασαν το Toyota Corolla – Το κορεάτικο με τις τριπλάσιες ταξινομήσεις

Το δημοφιλές ιαπωνικό μικρομεσαίο υποχώρησε στην τέταρτη θέση της κατηγορίας του στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Δείτε τα μοντέλα που το προσπέρασαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Corolla

Μπορεί μέσα στο 2023 το Toyota Corolla να τερμάτισε στην τρίτη θέση των μικρομεσαίων οικογενειακών, αλλά σε κανέναν μήνα δεν υποχώρησε κάτω από την τρίτη θέση. Κάτι τέτοιο, συνέβη στο πρώτο τρίμηνο του 2024, όπου το είδαμε να βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Πάμε να δούμε τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: Η εταιρεία που “σάρωσε” στην Ελλάδα – Χωρίς αντίπαλο στο πρώτο τρίμηνο

Στο διάστημα Ιανουάριο-Μάρτιος, λοιπόν, στην πρώτη θέση βρέθηκε το Hyundai i30 με 613 ταξινομήσεις (σχεδόν τριπλάσιες από το Toyota Corolla). Στην δεύτερη θέση ακολούθησε η BMW Σειρά 1 με 532 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα γερμανικό μοντέλο. Ο λόγος για το Audi A3 των 460 ταξινομήσεων.


 

Κάπως έτσι, το Toyota Corolla έπεσε στην τέταρτη θέση, με τις ταξινομήσεις του μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 να περιορίζονται στις 201. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι συνέβη και στις υπόλοιπες θέσεις της C-Segment κατηγορίας, γνωστή και ως “μικρομεσαία οικογενειακά”.

Στον πίνακα που ακολουθεί θα δείτε πως διαμορφώθηκε η πρώτη δεκάδα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.