Πανάκριβο μπιλιάρδο αποκλειστικά για ιδιοκτήτες Rolls-Royce

Αυτό το μπιλιάρδο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Rolls-Royce. Για να μπει όμως στο σαλόνι σας, πρέπει να έχετε αυτοκίνητο της φίρμας στο γκαράζ σας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχετε στην κατοχή σας μία Rolls-Royce; Μόνο αν απαντήσατε θετικά στην ερώτηση μπορείτε να αποκτήσετε το εικονιζόμενο μπιλιάρδο. Κατασκευάστηκε από την εταιρεία «11 Ravens» και η βρετανική φίρμα πρόσθεσε απλά μερικές πινελιές.

Το συγκεκριμένο μπιλιάρδο ονομάζεται «Stealth» και απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτησή του είναι ο αγοραστής να κατέχει τουλάχιστον μία Rolls-Royce. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κινηθούν ταχύτατα, μιας και διατίθεται σε μόλις πέντε αντίτυπα. Ασφαλώς το μπιλιάρδο συνοδεύεται από ένα σετ με μπίλιες και ειδικά κατασκευασμένες στέκες.

Διαβάστε επίσης: Ρολόι με… κινητήρα Bugatti και τιμή από supercar (+video)


Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε κυρίως αλουμίνιο, αλλά και αρκετά φύλλα χρυσού 14 καρατίων. Για τη διακόσμηση έχει χρησιμοποιηθεί μαύρο plexiglass και μερικά led για κρυφό φωτισμό.

Το κόστος του είναι εξωφρενικό, μιας και ξεπερνά οριακά τις 230.000 ευρώ. Βέβαια, οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να το μετατρέψουν σε τραπέζι του πινγκ-πονγκ. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα πολυλειτουργικό έπιπλο που θα ομορφύνει έναν εσωτερικό χώρο.

Strand Craft: Το πιο πολυτελές σκάφος διάσωσης

Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως μία απλή τραπεζαρία. Ωστόσο, δεν αναφέρεται αν στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι καρέκλες που βλέπουμε στην φωτογραφία. Η λογική λέει ναι, αλλά στην περίπτωση ενός μπιλιάρδου των 230.000 ευρώ δεν υπάρχει χώρος για λογικές υποθέσεις.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της «11 Ravens».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.