“Αθάνατη” Mercedes-Benz με diesel κινητήρα παίρνει μπρος μετά από 8 χρόνια (+video)

Αυτή η Mercedes-Benz W124 είναι πολύ "ταλαιπωρημένη"! Πήρε μπροστά με την πρώτη όμως και με λίγη περιποίηση θα ξανά αποκτήσει την λάμψη της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-Benz W124

Υπάρχει μία φήμη που συνοδεύει τα παλιά μοντέλα της Mercedes-Benz σχετικά με την ανθεκτικότητά τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και στο παρακάτω video. Αυτή η Mercedes 200D W124 ήταν παρατημένη για οκτώ χρόνια σε εξωτερικό χώρο, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να ξανά επιστρέψει στην ενεργώ δράση.

Δείτε επίσης: BMW Σειρά 6 E24 ξανά παίρνει μπροστά έπειτα από 22 χρόνια (+video) 

Πρόκειται για ένα μοντέλο με κινητήρα diesel, ο οποίος θα ακούσετε ότι έχει διανύσει 178.830 μίλια, δηλαδή σχεδόν 290.000 χιλιόμετρα. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε για να πάρει ξανά εμπρός ήταν σχετικά απλή, μιας και χρειάστηκε μόνο μία μπαταρία, “φρέσκια” βενζίνη και νέο ψυκτικό υγρό.


Πηγαίνοντας κατευθείαν στο 5.40 του video που ακολουθεί, θα δείτε την στιγμή που ο κινητήρας παίρνει μπρος, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί μία ολιγόλεπτη δοκιμή. Η κατάσταση του αυτοκινήτου δεν δείχνει και πολύ καλή. Ειδικά η καμπίνα πρέπει να δεχθεί την περιποίηση που της αρμόζει, ενώ το ίδιο ισχύει και για το αμάξωμα, στο οποίο έχει εμφανιστεί έντονη σκουριά.

Το video τελειώνει με λίγη περιποίηση! Το πιεστικό ανέλαβε δράση ώστε να απομακρύνει την βρωμιά χρόνων. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι χρειάζεται πολύ πιο σχολαστικό πλύσιμο ώστε το αυτοκίνητο να ξανά γίνει λειτουργικό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.