Αθήνα – Αλβανία σε 4 ώρες και 20 λεπτά: Ο αυτοκινητόδρομος που αναμένεται να επεκταθεί

Στα "σκαριά" είναι ο νέος οδικός άξονας μήκους 69,5 χλμ. που θα φέρει "πιο κοντά" τα σύνορα με την Αλβανία. Δείτε τον προϋπολογισμό της επέκτασης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ιονία Οδός

Τρία σημαντικά έργα που βρίσκονται σε τροχιά άμεσης υλοποίησης παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας. Ένα εξ’ αυτών είναι η επέκταση της Ιονίας Οδού προς τα σύνορα με την Αλβανία. Το έργο Ιωάννινα-Κακαβιά έρχεται να ολοκληρώσει τον άξονα της Ιόνιας Οδού.

Δείτε επίσης: Η Ινώ οδηγεί στην Ελλάδα το αμφίβιο όχημα SHERP (+video)

Ο οδικός αυτός άξονας, μήκους 69,5 χλμ., είναι ο δυτικότερος κάθετος άξονας της Εγνατίας Οδού και αποτελεί τμήμα του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών (Orient East Med). Το έργο είναι η συνέχεια της Ιόνιας Οδού από τα Ιωάννινα προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Κακαβιάς, διασχίζοντας τον νομό Ιωαννίνων.


Το “Ιωάννινα – Κακαβιά” βελτιώνει τη συνδεσιμότητα της ΠΕ Ιωαννίνων με την υπόλοιπη Ελλάδα συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της, ενώ αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου της χώρας από την Αλβανία και κατ’ επέκταση τα Δυτικά Βαλκάνια. Το έργο περιλαμβάνει δυο υποτμήματα: Το Ιωάννινα – Καλπάκι και το Καλπάκι – Κακαβιά. Ο νέος οδικός άξονας θα συνδέει, επίσης, τον Διεθνή Αερολιμένα Ιωαννίνων και μέσω της Εγνατίας Οδού τον Λιμένα Ηγουμενίτσας, όπως επίσης τη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων με τους κύριους οδικούς άξονες.

Από την Αθήνα στα σύνορα σε περίπου 4 ώρες και 20 λεπτά
Υπολογίζεται πως η απόσταση Αντίρριο-Ιωάννινα-Κακαβιά με μήκος περίπου 264 χιλιόμετρα, θα μπορεί να διανύεται σε περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά, γεγονός που σημαίνει ότι από την Αθήνα μέχρι τα σύνορα θα απαιτούνται περίπου 4 ώρες και 20 λεπτά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “ypodomes.gr”, το κόστος του έργου με τον ΦΠΑ είναι 310 εκατ. ευρώ ενώ περιλαμβάνονται και επιπλέον 76 εκατ. ευρώ ως προαιρέσεις, για το τμήμα Καλπάκι-Κακαβιά και τις συνδέσεις με αεροδρόμιο και ΒΙΠΕ Ιωαννίνων. Συνολικά το κόστος ανέρχεται σε 386 εκατ. ευρώ. Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Πηγές: yme.gr, ypodomes.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.