Αθήνα-Τρίκαλα σε τρεις ώρες: Πόσο θα κοστίζει το ταξίδι μέσω αυτοκινητόδρομου E65

Παραδόθηκε το νέο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε65! Δείτε κατά πόσο μειώνεται η διάρκεια του ταξιδιού από Αθήνα προς Τρίκαλα και πόσο θα κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αυτοκινητόδρομος Ε65

Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία τα νέα τμήματα του αυτοκινητόδρομου Ε65, με την κυκλοφορία των οχημάτων να ξεκινά από σήμερα το βράδυ. Πρόκειται για τα τμήματα του Ε65 Λαμία – Ξυνιάδα και Τρίκαλα – Καλαμπάκα, τα οποία καθιστούν σημαντικά πιο λειτουργικό τον Άξονα Κεντρικής Ελλάδος, ο οποίος έφτασε πλέον στα 136 χλμ. (από το σύνολο των 182 χλμ.). Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Αθήνα – Τρίκαλα σε τρεις ώρες
Με τον αυτοκινητόδρομο πλέον να εκτείνεται από τη Λαμία μέχρι την Καλαμπάκα, η διάρκεια του ταξιδιού Αθήνα -Τρίκαλα μειώνεται στις τρεις ώρες, όταν μέχρι σήμερα η απόσταση βάσει Google Maps ήταν 3 ώρες και 50 λεπτά. Ουσιαστικά, οι οδηγοί θα στρίβουν στη Λαμία προς τον αυτοκινητόδρομο Ε65 και θα φτάνουν στα Τρίκαλα παρακάμπτοντας περιοχές

Ο οδηγός θα μπορεί να μπαίνει στον αυτοκινητόδρομο να περνά δυτικά από την πόλη της Λαμίας, να προσεγγίζει και να περνά από την περιοχή Λιανοκλαδίου, Καρπενησίου, και από τις πόλεις του Δομοκού, των Σοφάδων της Καρδίτσας, των Τρικάλων και να καταλήγει μέχρι την Καλαμπάκα.


Αυτοκινητόδρομος E65

Πόσο θα κοστίζει το ταξίδι
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “ypodomes.com”, το ταξίδι από την Λαμία μέχρι την Καλαμπάκα θα κοστίζει στον οδηγό ενός Ι.Χ. οχήματος 8,2 ευρώ. Σε αυτό το ποσό αν προσθέσουμε και τα περίπου 15 ευρώ από την Αθήνα μέχρι τη Λαμία, τότε το ταξίδι Αθήνα-Καλαμπάκα θα κοστίζει περίπου 23 ευρώ. ΣΕΑ λειτουργούν στις Σοφάδες Καρδίτσας και το 2025 θα λειτουργήσει ένας ακόμα ΣΕΑ στην περιοχή του Λειανοκλαδίου.

Απομένει το βόρειο τμήμα του έργου μήκους 70,5 χλμ από το οποίο τα 25 χιλιόμετρα παραδίδονται σήμερα μαζί με το κομμάτι από τον κόμβο Καρπενησίου έως τον κόμβο Ξυνιάδας συνολικού μήκους 18 χλμ. Το βόρειο τμήμα του Ε65 προβλέπεται να παραδοθεί το 2026, αργότερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα λόγω καθυστερήσεων στις απαλλοτριώσεις του έργου.

Η διάρκεια των αποστάσεων μετά την ολοκλήρωση του Ε65
Λαμία – Εγνατία Οδός 01:45 (από 03:15 σήμερα)
Αθήνα – Γρεβενά 04:00
Αθήνα – Μέτσοβο 04:00
Αθήνα – Καστοριά 04:35
Αθήνα – Κοζάνη 04:30
Αθήνα – Καρπενήσι: 03:00
Αθήνα – Τρίκαλα: 03:00
Αθήνα – Καρδίτσα 02:35’

Πηγή: ypodomes.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.