Αθηνών-Σουνίου: Ένας στους 10 ελέγχους κατέληγε σε… αφαίρεση πινακίδων!

Ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Δείτε τι συνέβη στην Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου την εβδομάδα που μας πέρασε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Η Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο διάστημα έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Έντονο προβληματισμό δημιουργούν τα στοιχεία της περασμένης εβδομάδας (24 έως 30 Οκτωβρίου) που δείχνουν ότι σε 521 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων στην Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου 59 κάτοχοι αυτοκινήτων τιμωρήθηκαν με αφαίρεση πινακίδων. Αυτό μεταφράζεται σε κάτι παραπάνω από έναν στους 10.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι οι στοχευμένες δράσεις και οι εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα.

Συνολικά διενεργήθηκαν 521 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 257 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:
-61 για υπερβολική ταχύτητα
-21 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος
-10 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
-4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
-3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
-2 για μη χρήση κράνους
-1 για αντικανονικούς ελιγμούς
-1 για χρήση κινητού τηλεφώνου και
-154 για λοιπές παραβάσεις

Επιπρόσθετα, όπως αναφέραμε αφαιρέθηκαν 59 ζεύγη πινακίδων, 12 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 23 άδειες ικανότητας οδήγησης. Τέλος, μεταφέρθηκαν και 6 οχήματα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Πηγή: minocp.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.