Αττική: 12 νεκροί τον Ιούνιο από τροχαία δυστυχήματα

Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, υπερβολική ταχύτητα και μη χρήση προστατευτικού κράνους ήταν μερικές από τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κάμερες

Στη δημοσίευση των τροχαίων ατυχημάτων και τροχονομικών παραβάσεων που σημειώθηκαν τον Ιούνιο προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκαν 538 τροχαία ατυχήματα και βεβαιώθηκαν 19.652 παραβάσεις στην περιοχή της Αττικής.

Π.Ο.Υ.: 1,35 εκ. θάνατοι κάθε χρόνο από τροχαία δυστυχήματα 

Tον μήνα Ιούνιο, από τα τροχαία ατυχήματα/δυστυχήματα που πραγματοποιήθηκαν προέκυψαν 617 παθόντες. Πιο συγκεκριμένα, στην αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφονται 12 νεκροί, 21 σοβαρά τραυματίες και 584 ελαφρά τραυματίες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα κυριότερα αίτια ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς. Εννοείται ότι στην περίπτωση των ατυχημάτων με δίκυκλα νούμερο ένα αιτία τραυματισμών ήταν η μη χρήση προστατευτικού κράνους.


Όσον αφορά στις παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις στοχευμένες δράσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, βεβαιώθηκαν 19.652 παραβάσεις, από τις οποίες 869 σε βαθμό πλημμελήματος. Ενδεικτικά, οι παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος ήταν 214 (οι 37 σε βαθμό πλημμελήματος), 2.294 ήταν για παραβάσεις ορίου ταχύτητας, 1.041 για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 859 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Η Ελληνική Αστυνομία σημειώνει πως η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασική προϋπόθεση για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.