Αττική: Αφαίρεση διπλώματος σε περισσότερους από 500 οδηγούς σε έξι ημέρες

Η υπερβολική ταχύτητα στην πρώτη θέση των παραβάσεων στην Αττική! Δείτε τον απολογισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και το video που δημοσίευσε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αφαίρεση διπλώματος

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάζονται και υλοποιούνται συνεχείς επιχειρησιακές δράσεις για την αντιμετώπιση – πρόληψη επικίνδυνων οδικών συμπεριφορών που συντελούν στην πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.

Κατά το χρονικό διάστημα από 27-11 έως και 2-12-2023, διενεργήθηκαν από ανωτέρω αστυνομικούς σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής, 12.903 τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 4.275 παραβάσεις, επισείουσες διοικητικά πρόστιμα, εκ των οποίων οι -169- επιφέρουν και επιπρόσθετες ποινικές κυρώσεις (πλημμελήματα).

Αναλυτικά βεβαιώθηκαν οι κάτωθι παραβάσεις:
-Υπερβολική ταχύτητα: -494-
-Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος: -124- (εκ των οποίων -19- σε βαθμό πλημμελήματος)
-Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: -39-
-Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -136-
-Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -112-
-Χρήση κινητού τηλεφώνου: -73-
-Ανασφάλιστα οχήματα: -52-
-Επικίνδυνοι ελιγμοί: -13-
-Επίδειξη ικανοτήτων/ Τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων: -4-
-Πρόκληση θορύβου πέραν των επιτρεπομένων ορίων (ηχορύπανση): -52-
-Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -3.176-


Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν -357- ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, -506- άδειες ικανότητας οδήγησης και -430- άδειες κυκλοφορίας, καθώς επίσης ακινητοποιήθηκαν -283- οχήματα και μεταφέρθηκαν με γερανό -106- εξ αυτών.

Με 251 χλμ./ώρα στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας
Επισημαίνεται ότι από αστυνομικούς των Ο.Ε.Π.Τ.Α., συνελήφθη οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου διότι εντοπίσθηκε μέσω Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής Συσκευής (radar εγκατεστημένο σε περιπολικό όχημα) να κινείται με ταχύτητα 251 χλμ/ώρα επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της χ/θ 26,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Ο οδηγός με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ περαιτέρω του επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.