Αττική: Αυτή ήταν η No1 παράβαση τον Μάιο

Μόνο στην Αττική βεβαιώθηκαν 22.626 παραβάσεις εντός του Μαΐου! Πάμε να δούμε ποια ήταν η No1 παράβαση και πόσα τροχαία σημειώθηκαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αθηνών - Σουνίου

Στη δημοσίευση των στατιστικών στοιχείων σχετικά με θύματα και τροχονομικές παραβάσεις που σημειώθηκαν τον Μάιο προχώρησε η Τροχαία Αττικής. Πάμε να δούμε ποια από τις σοβαρές παραβάσεις ήταν στη θέση No.1 τον μήνα που μας πέρασε.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που μπορείς να σταματήσεις στη Λ.Ε.Α.

Ξεκινάμε με τα τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στην Αττική, τα οποία έφτασαν στα 616 τον Μάιο με συνολικά 739 παθόντες. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν 8 θανατηφόρα δυστυχήματα με 8 νεκρούς, 19 σοβαρά με 21 σοβαρά τραυματίες και 589 ελαφρά με 710 ελαφρά τραυματίες.

Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Τροχαία Αττικής βεβαιώθηκαν 22.626 παραβάσεις από τις οποίες 1.058 σε βαθμό πλημμελήματος. Πρόκειται για αριθμό που έχει αυξηθεί σημαντικά συγκριτικά με προηγούμενους μήνες. Ενδεικτικά, τον Μάρτιο βεβαιώθηκαν στην Αττική 16.989 παραβάσεις και τον Απρίλιο 18.822.

Στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι παραβάσεις ορίου ταχύτητας, οι οποίες έφτασαν τις 1.857. Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:
-1.857 παραβάσεις ορίου ταχύτητας
-792 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-307 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 27 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος,
-282 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου,
-987 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους
-181 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και
-69 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς.

Σημειώνεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.