Αττική: Εγκαίνια σε νέα, υπερσύγχρονη πεζογέφυρα – Δείτε που βρίσκεται!

Είναι τοξωτή, φωτιζόμενη, ενώ διαθέτει και ανελκυστήρα! Άλλη μία νέα, υπερσύγχρονη πεζογέφυρα παραδόθηκε στους πολίτες της Αττικής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πεζογέφυρα

Στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει την οδική ασφάλεια, η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε στην παράδοση της μίας πεζογέφυρας από τις συνολικά δύο που προβλέπονται για τον Δήμο Χαϊδαρίου, επί της Λεωφόρου Αθηνών. Είναι υπερσύγχρονη και φωτιζόμενη κατά τις νυχτερινές ώρες!

Η συγκεκριμένη πεζογέφυρα βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος της σχολής Προβατά. Βασικά της χαρακτηριστικά είναι το τοξωτό σχήμα, είναι φωτιζόμενη τις νυχτερινές ώρες για μέγιστη ασφάλεια, ενώ διαθέτει και ανελκυστήρα για να είναι προσβάσιμη από όλους.


Η εν λόγω πεζογέφυρα κατασκευάστηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα παραδοθεί και η δεύτερη πεζογέφυρα στο Παλατάκι. Έτσι θα ολοκληρωθεί ένα συνολικό έργο 5 πεζογεφυρών σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν παραδοθεί οι σύγχρονες πεζογέφυρες σε Άλιμο, Παλαιό Φάληρο και Αγία Παρασκευή.

“Είναι μία σημαντική ημέρα για την περιοχή του Χαϊδαρίου και ευρύτερα για τη Δυτική Αττική γιατί πρώτον η πεζογέφυρα έχει τεράστια αξία για τους κατοίκους και την καθημερινότητά τους. Είναι σημαντικό να νιώσουν ότι η Πολιτεία, η Κυβέρνηση είναι δίπλα τους και φροντίζει να μπορούν να διασχίζουν τη Λεωφόρο Αθηνών με ασφάλεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης στην εκδήλωση εγκαινίων.

Πηγή: yme.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.