Αττική: Λουκέτο σε πρατήριο της Αττικής λόγω νοθείας (+video)

Δείτε σε ποια περιοχή της Αττικής βρίσκεται το πρατήριο καυσίμων, για πόσες ημέρες σφραγίστηκε από την ΑΑΔΕ, αλλά και το σχετικό video...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πρατήριο καυσίμων

Λουκέτο σε ακόμα ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της Αττικής μπήκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Αιτία ήταν το γεγονός ότι πωλούσε στους καταναλωτές νοθευμένα καύσιμα.

Δείτε επίσης: Ξεκίνησε περιπολίες το μικροσκοπικό περιπολικό – Η δημοσίευση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα “aade.gr”, το πρατήριο βρίσκεται στον δήμο Χαϊδαρίου και σφραγίστηκε για δέκα ημέρες. Ο έλεγχος στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου διενεργήθηκε από τους ελεγκτές της Αρχής με τη συνδρομή και της Οικονομικής Αστυνομίας, σε ζωντανή σύνδεση και συντονισμό με την Αίθουσα Επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ.


Από την ποιοτική εξέταση των δειγμάτων των καυσίμων που διενεργήθηκε από το Χημείο, διαπιστώθηκε η νοθεία. Επισημαίνεται ότι η σφράγιση διενεργήθηκε κανονικά, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρατήριο σήμερα λειτουργούσε με νέα διεύθυνση και με
διαφορετικό ΑΦΜ.

Η έρευνα για το συγκεκριμένο πρατήριο επεκτάθηκε για τυχόν άλλες τελωνειακές παραβάσεις. Ακολουθεί το σχετικό video που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι της ΑΑΔΕ στο youtube.

Πηγή: aade.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.