Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα λόγω έργων

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Αττική Οδός ενημερώνει τους οδηγούς σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Δείτε πιο αναλυτικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αττική Οδός

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης, κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 28/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 29/03/2024, η είσοδος από τη Λ. Πεντέλης (κόμβος 12), στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τη Λ. Δ. Πλακεντίας (κόμβος 13) ή από τη Λ. Κηφισίας (κόμβος 11) και να κινηθούν προς Ελευσίνα.

Δείτε επίσης: Ελληνική Αστυνομία – Οι παραβάσεις ξεπέρασαν τις 20.000 μέσα σε μόλις ένα τετραήμερο

Επιπλέον, κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 28/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 29/03/2024, η είσοδος από Παπάγου (κόμβος Υ2), στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τη Λ. Κατεχάκη (κόμβος Υ1) ή από την είσοδο Δημοκρίτου (κόμβος Υ3) και να κινηθούν προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.


Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Πηγή: aodos.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.