Εμπλοκή σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα. Τι πρέπει να κάνω; Πως αποζημιώνομαι;

Μάστιγα τα ανασφάλιστα οχήματα στην χώρα μας. Σε πόσα ατυχήματα ενεπλάκησαν το 2021; Τι κάνω και πως αποζημιώνομαι αν με τρακάρει ανασφάλιστο;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Anasfalisto

Τα ανασφάλιστα οχήματα στην χώρα μας αποτελούν παραδοσιακά… μάστιγα. Όσα μέτρα και αν παρθούν, όσα πρόστιμα και διοικητικές κυρώσεις να επιβληθούν, φαίνεται πως αρκετοί συμπολίτες μας δεν συνειδητοποιούν την κρισιμότητα της ασφάλισης του οχήματός τους, προκειμένου να κυκλοφορούν νόμιμα μαζί με τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Πλέον, με τις εφαρμογές myauto & myaudit car και τη νεοσύστατη Open Car, η ΑΑΔΕ και η τροχαία έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία κάθε οχήματος και μπορούν να δουν αν είναι ασφαλισμένα και ποια κυκλοφορούν ανασφάλιστα. Αυτό όμως δεν δείχνει να πτοεί και πάλι αρκετούς, που συνεχίζουν να κυκλοφορούν με ανασφάλιστα οχήματα.

Το 2021 λοιπόν ήταν μια χρονιά με αρκετά ατυχήματα που ενεπλάκησαν αυτοκίνητα χωρίς ασφάλιση, κάτι που είναι λογικό, εφόσον στην χώρα μας υπολογίζεται πως κυκλοφορούν ανάμεσά μας περίπου 650.000 ανασφάλιστα οχήματα! Επομένως είναι αρκετά πιθανό να εμπλακείτε σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.


Πόσα ατυχήματα έγιναν με ανασφάλιστα οχήματα το 2021
Το 2021 έγιναν 1.264 ατυχήματα όπου συμμετείχαν ανασφάλιστα αυτοκίνητα. Αν συνυπολογίσουμε πως αρκετά ατυχήματα με ανασφάλιστα δεν δηλώνονται, όταν ειδικά είναι μικρής αξίας (καθώς οι εμπλεκόμενοι τα… βρίσκουν μεταξύ τους) τότε ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Αποζημιώνομαι από ατύχημα με ανασφάλιστο;
Φυσικά και αποζημιώνεστε. Η αποζημίωση σας γίνεται από το Επικουρικό Κεφάλαιο ή από την ασφαλιστική σας εταιρεία, αν έχετε την κάλυψη για ατύχημα από ανασφάλιστο, στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

Τι πρέπει να κάνω αν τρακάρω με ανασφάλιστό όχημα;
Αν συμβεί κάτι τέτοιο αυτό που πρέπει να κάνετε είναι προφανώς και να καλέσετε άμεσα την τροχαία και τη φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής σας εταιρείας. Κρατήστε οπωσδήποτε τον αριθμό πινακίδας του άλλου οχήματος και τραβήξτε άμεσα φωτογραφίες, πριν μετακινηθούν τα οχήματα! Προσοχή: Μην δεχθείτε κάποιον συμβιβασμό ή λεφτά κλπ. από τον οδηγό του ανασφάλιστου οχήματος.

Τι ισχύει για τα ανασφάλιστα οχήματα;
Το πρόστιμο για αυτοκίνητο που κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια είναι στα 500 ευρώ, ενώ ο οδηγός του κινδυνεύει με φυλάκιση από 2 έως 12 μήνες καθώς και με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]