Μια… εναλλακτική ψησταριά για την Τσικνοπέμπτη

Από τρακαρισμένα αυτοκίνητα δημιουργούνται οι πιο ευφάνταστες κατασκευές. Αυτή τη φορά, ένα Audi A7 μετατράπηκε σε μπάρμπεκιου, ιδανικό για... Τσικνοπέμπτη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι μερικές κατασκευές που σε κάνουν να απορείς με τη φαντασία των δημιουργών τους. Αυτή η ψησταριά, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δώρο για κάποιον που θέλει να τσικνίσει σήμερα! Ονομάζεται Audi BBQ7 και ενδεχομένως να είναι η μοναδική ψησταριά για barbeque με ενσωματωμένη ενεργή αεροτομή.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι η ονομασία που έδωσε ο δημιουργός ίσως να μπερδέψει αρκετούς. Το όνομα BBQ7 δε σημαίνει ότι χρησιμοποιήθηκε ως «βάση» ένα Q7, αλλά προέρχεται από τη λέξη «barbeque». Το πίσω μέρος που βλέπετε, προέρχεται από ένα Audi A7 Sportback και πιο συγκεκριμένα, από την τετρακίνητη έκδοση 3.0 TFSI με τον V6 κινητήρα.

Ο ιδιοκτήτης δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το δημιούργημά του. Βέβαια, το πιο πιθανό σενάριο είναι να προέρχεται από κάποιο τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Μάλιστα, είναι αστεία η εικόνα της σηκωμένης αεροτομής. Πρόκειται για ενεργό αεροδυναμικό βοήθημα που ανασηκώνεται όταν το (πραγματικό) αυτοκίνητο ξεπερνά τα 100 χλμ/ώρα.

Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο κατασκευαστής έχει φροντίσει ακόμα για για την άτυχη στιγμή που θα χρειαστεί να αλλάξει λάστιχο. Στο εμπρός μέρος του τρέιλερ υπάρχει ένας εφεδρικός τροχός. Μπορεί, λοιπόν, τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα να εξοπλίζονται με κιτ επισκευής, αλλά η ψησταριά Audi BBQ7 εξοπλίζεται με μία τρίτη ζάντα αλουμινίου.

Το πρώτο βήμα για τον ιδιοκτήτη έγινε! Μένει να καταφέρει να αγοράσει και ένα κανονικό Audi A7 Sportback για να δημιουργήσει τον απόλυτο συνδυασμό. Ίσως βέβαια να έδωσε σε κάποιους εδώ στην χώρα μας την τέλεια ιδέα για την Τσικνοπέμπτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.