Αξίζουν και οι επαγγελματίες οδηγοί το χειροκρότημά μας! Μήπως να βγούμε και για αυτούς στα μπαλκόνια;

Αξίζουν και αυτοί οι άνθρωποι το χειροκρότημά μας! Οι επαγγελματίες οδηγοί που με κίνδυνο την υγεία τους βρίσκονται εκεί έξω για να μας μεταφέρουν ή να εξασφαλίσουν την επάρκεια αγαθών.

Βρείτε μας στο


Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει δραματικά την καθημερινότητά μας τις τελευταίες ημέρες, καθώς προσπαθούμε όλοι μαζί να τον καταπολεμήσουμε και να τον αφανίσουμε. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση υπάρχουν άνθρωποι που τραβάνε τα πάνδεινα στον εργασιακό τους χώρο προκειμένου να υπηρετήσουν εμάς τους υπόλοιπους.

Λίγες ημέρες πριν μάλιστα, ο κόσμος στην Αθήνα βγήκε στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσει τους Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές που το τελευταίο διάστημα ξεπερνούν τα όριά τους κάθε μέρα.

Μήπως όμως και οι επαγγελματίες οδηγοί αξίζουν το χειροκρότημά μας; Οι κάθε λογής επαγγελματίες οδηγοί, είτε είναι οδηγοί ταξί, είτε ΜΜΜ ή τροφοδοσίας και φορτηγών διεθνών μεταφορών, ασθενοφόρων, οδικής βοήθειας, delivery, ταχυδρομικών υπηρεσιών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί έξω, υπό αντίξοες συνθήκες και με κίνδυνο να νοσήσουν και αυτοί προφανώς και δουλεύουν για να μπορούμε να μεταφερθούμε εμείς ή τα αγαθά που χρειαζόμαστε, για τα οποία πρέπει να υπάρχει επάρκεια. Και μαντέψτε… Έχουν ανάγκη και αυτοί από ψυχική ανάταση!

Όμως εκτός από το χειροκρότημά μας, αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν και τον σεβασμό μας, για αυτό οφείλουμε να προσέχουμε την συμπεριφορά μας απέναντί τους και να μην ξεσπάμε (αν έχουμε νεύρα) σε αυτούς.

Επίσης οφείλουμε να είμαστε και υπεύθυνοι και να μην “εξαφανίζουμε” προϊόντα από τα ράφια παίρνοντας μαζικά ότι θεωρούμε χρήσιμο, χωρίς να αφήσουμε τίποτα για τους συνανθρώπους μας, βάζοντας έτσι… τρικλοποδιά στην αλυσίδα τροφοδοσίας.