Ηχοσύστημα από τα παλιά με τεχνολογία από το σήμερα (+video)

Έχετε παλιό αυτοκίνητο και θέλετε ένα σύγχρονο ηχοσύστημα χωρίς να αλλοιώσετε τον «old school» χαρακτήρα; Η Blaupunkt έχει τη λύση, δείτε πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί οι νέοι οδηγοί να μην έχουν δει ποτέ στη ζωή τους πως είναι ένα «old school» κασετόφωνο αυτοκινήτου, αλλά η ρετρό αισθητική εξακολουθεί να έχει οπαδούς. Γι’ αυτό η Blaupunkt δημιούργησε μία σύγχρονη πηγή ήχου για αυτοκίνητα της παλιάς σχολής.

Το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας ονομάζεται Bremen SQR 46 DAB. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της δεκαετίας του ’80 και ’90, οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία του παρελθόντος. Ταυτόχρονα, προσφέρει όλες εκείνες τις δυνατότητες ενώ σύγχρονου ηχοσυστήματος.

Toyota: Το μοντέλο που πωλείται σχεδόν απαράλλαχτο από το 1984 έως και σήμερα (+video)


Η νέα πηγή της Blaupunkt αποτελεί ουσιαστικά μία αναβίωση του παλιού κασετόφωνου Bremen SQR 46. Έχει όλα τα παλιά κουμπιά και ταυτόχρονα κρύβει τα σύγχρονα στοιχεία της. Κάτω από το πορτάκι, αντί για θύρα της «old school» κασέτας, βρίσκονται οι θύρες USB, Aux και μία υποδοχή για κάρτα SD. Μπορεί οι σύγχρονες πηγές 2DIN να έχουν μεγάλη οθόνη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μία πολύ μικρή για τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες.

Ασφαλώς, η πηγή της Blaupunkt αναγνωρίζει αρχεία MP3 και WMA, ενώ υπάρχει συμβατότητα με τα χειριστήρια του τιμονιού. Τέλος, συνοδεύεται από εξωτερικό τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Η τιμή της αγγίζει αυτή τη στιγμή τα 449 ευρώ και, αν είστε κάτοχος παλιού αυτοκινήτου, αξίζει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής εταιρείας.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι παρόμοια πρωτοβουλία έχει πάρει και η Porsche για τις παλιές εκδόσεις της 911.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.