BMW: Έρχεται αναβάθμιση μοντέλων και νέες εκδόσεις

Νέες εκδόσεις αλλά και αναβάθμιση στον εξοπλισμό ήδη υπαρχόντων μοντέλων περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων οι νέες αναβαθμίσεις στην γκάμα της BMW.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW αναβαθμίσεις γκάμα μοντέλων

Η γκάμα της BMW διευρύνεται με την προσθήκη νέων συστημάτων κίνησης και προαιρετικών πρόσθετων επιλογών εξοπλισμού με τις αλλαγές να είναι διαθέσιμες στο κοινό από την ερχόμενη άνοιξη.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW Σειρά 5 με τους 340 ίππους

Ειδικότερα, τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα i5 Sedan και iX2 θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο του 2024 με μία επιπλέον παραλλαγή για το σύστημα κίνησης. Ομοίως, θα προσφέρονται περισσότερες επιλογές συστημάτων κίνησης για τις X2 και XM.


Παράλληλα το σύστημα Highway Assistant αναμένεται να αναβαθμίσει τα επίπεδα άνεσης σε μακρινά ταξίδια σε περισσότερες σειρές μοντέλων των Βαυαρών, ενώ διευρυμένη παρουσιάζεται και η παλέτα χρωμάτων για τις Σειρά 5 Sedan X2 και iX2. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν το business sedan με νέες παραλλαγές της δερμάτινης επένδυσης BMW Individual Merino.

Την ερχόμενη άνοιξη η BMW αναμένεται να προσθέσει επίσης και νέα χαρακτηριστικά στον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών. Αυτά περιλαμβάνουν την ευκολότερη χρήση της φωνητικής βοηθού Siri, στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης του Apple iPhone στα αυτοκίνητα που διαθέτουν το BMW OS 9, καθώς και τη βελτιστοποιημένη προβολή των αξιολογήσεων των σταθμών φόρτισης για τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά BMW. Σταθερά συνεχίζεται επίσης η επέκταση της γκάμας λειτουργιών του My BMW App.

Διαβάστε επίσης: Η νέα BMW i5 Touring διαθέσιμη στην Ελλάδα (+τιμές)

Ειδικότερα μια τρίτη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θα προστεθεί στη νέα Σειρά 5 Sedan. Η νέα i5 xDrive40 Sedan διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα για κάθε άξονα με συνολική ισχύ τους 394 ίππους και μέγιστη ροπή 590 Nm. Έτσι, η 4κίνητη i5 xDrive40 Sedan θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα και η τελική θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 215 χλμ./ώρα.

Η τρίτη αμιγώς ηλεκτρική παραλλαγή της i5 φέρει μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 81,2 kWh που μπορεί να φορτίσει σε σταθμούς ταχείας φόρτισης με έως και 205 kW και να ανακτήσει αυτονομία 156 χιλιομέτρων με δέκα λεπτά φόρτισης. Με αυτή την μπαταρία η αυτονομία μπορεί να φτάσει έως και τα 538 χλμ.

Παράλληλα νέα εξωτερικά χρώματα θα είναι διαθέσιμα για όλες τις εκδόσεις μοντέλων της Σειράς 5 Sedan και θα περιλαμβάνουν τα μεταλλικά φινιρίσματα Individual Frozen Portimao Blue και Individual Malachite Green.

Πλέον αυτών, διατίθενται πρόσθετες επενδύσεις των καθισμάτων και των εσωτερικών επιφανειών. Με τα προαιρετικά καθίσματα comfort, οι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν την επένδυση από δέρμα Individual Merino στις δίχρωμες προτάσεις Dark Violet/Atlas Grey και Taupe Grey/Atlas Grey.

Νέα entry-level έκδοση θα αποκτήσει και η αμιγώς ηλεκτρική iX2. Η νέα iX2 eDrive20 θα φέρει ηλεκτρικό κινητήρα 204 ίππων στον εμπρός άξονα με την απόδοσή του να προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε 8,6 δεύτερα και τελική ταχύτητα που περιορίζεται στα 170 χλμ./ώρα. Παράλληλα η αυτονομία θα φτάνει έως και τα 478 χιλιόμετρα χάρη στην μπαταρία των 64,78 kWh που μπορεί να φορτίσει με ισχύ έως 130 kW.

Δίπλα στη νέα entry-level έκδοση της ηλεκτρικής iX2 θα βρίσκεται η νέα X2 xDrive20d. Η δεύτερη diesel έκδοση του μοντέλου των Βαυαρών ξεχωρίζει για την ταχύτερη παροχή ισχύος και την βελτιωμένη αποδοτικότητα καυσίμου που εξασφαλίζει η ήπια υβριδική τεχνολογία 48V.

Ο τετρακύλινδρος δίλιτρος κινητήρας diesel ενσωματώνει στο επτατάχυτο κιβώτιο Steptronic διπλού συμπλέκτη ηλεκτρικό μοτέρ που λειτουργεί ως μίζα/γεννήτρια που μειώνει το φορτίο του πετρελαιοκινητήρα ή λειτουργεί σε συνδυασμό με αυτόν.

Το σύστημα έχει ισχύ 163 ίππων και μέγιστη ροπή 400 Nm που μεταφέρεται στο δρόμο μέσω συστήματος τετρακίνησης. Ως αποτέλεσμα, η X2 xDrive20d επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 8,6 δευτερόλεπτα και έχει τελική 207 χλμ./ώρα. Από τον Μάρτιο του 2024, όλες οι εκδόσεις των νέων X2 και iX2 θα διατίθενται επίσης με εμπλουτισμένη παλέτα εξωτερικών χρωμάτων.

Η XM 50e αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του πρώτου ηλεκτροκίνητου μοντέλου υψηλών επιδόσεων της BMW M. Το σύστημα κίνησης του M Hybrid αποτελείται από έναν εξακύλινδρο εν σειρά βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που ενσωματώνονται, μαζί με τα ηλεκτρονικά ισχύος, στο οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport. Αυτός ο συνδυασμός αποδίδει συνολική ισχύ 476 ίππων και μέγιστη ροπή 700 Nm.

Η τελική ταχύτητα του 4κίνητου μοντέλου υψηλών επιδόσεων περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα με την XM 50e να μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 83 χλμ. με ταχύτητες έως χλμ./ώρα.

Τα ειδικά για το μοντέλο σχεδιαστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη μαύρη χαρακτηριστική λωρίδα κατά μήκος των πλευρικών επιφανειών του αυτοκινήτου, καθώς και ένα περίγραμμα για τη μάσκα νεφρών της BMW και λεπτομέρειες για τον πίσω διαχύτη (και τα δύο σε Pearl-effect Chrome), απόληξη εξάτμισης σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα και ασημί χρώμα περιγράμματος για το σήμα του μοντέλου.

Highway Assistant και ημιαυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 2 για περισσότερα μοντέλα
Το Highway Assistant, που έκανε το ντεμπούτο του στη νέα BMW Σειρά 5 Sedan και πλέον διατίθενται και για άλλα τρέχοντα μοντέλα BMW.

Ως μία πρόσθετη λειτουργία του Steering and Lane Control Assistant που περιλαμβάνεται στο προαιρετικό Driving Assistant Professional, το Highway Assistant αναλαμβάνει τον έλεγχο της ταχύτητας κίνησης, της απόστασης του οχήματος από τα υπόλοιπα, καθώς και του συστήματος διεύθυνσης σε αυτοκινητόδρομους με ξεχωριστές λωρίδες κυκλοφορίας σε ταχύτητες έως 135 χλμ./ώρα.

Ο οδηγός μπορεί να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι και να τα τοποθετήσει σε μια άνετη θέση, με την προϋπόθεση ότι συνεχίζει να προσέχει τι συμβαίνει στο δρόμο και είναι σε θέση να αναλάβει ξανά τον έλεγχο του τιμονιού ανά πάσα στιγμή. Αυτή η λειτουργία ημιαυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2 – όπως καθορίζεται από την SAE (Society of Automotive Engineers) – θα είναι επίσης διαθέσιμη για τις Σειρές 7, iX, XM, X5, X6 και X7 από την άνοιξη του 2024.

Το Active Lane Change Assistant με επιβεβαίωση μέσω της κίνησης των ματιών που περιλαμβάνεται στο νέο Highway Assistant ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο την εμπειρία ημιαυτόνομης οδήγησης. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της κυκλοφορίας, δύναται να εκτελέσει τους απαραίτητους ελιγμούς διεύθυνσης για μία προσπέραση, για παράδειγμα, και να ρυθμίσει την ταχύτητα του οχήματος ανάλογα με τις ανάγκες. Επιπλέον, για πρώτη φορά, ο οδηγός είναι σε θέση να ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής λωρίδας που προτείνεται από το σύστημα, κοιτάζοντας απλά στον εξωτερικό καθρέφτη για επιβεβαίωση.

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες, My BMW App με περισσότερες λειτουργίες
Μεταξύ των ψηφιακών υπηρεσιών που θα είναι διαθέσιμες για πρώτη φορά από την άνοιξη του 2024 είναι η εκτεταμένη ενσωμάτωση smartphone για τα οχήματα που υποστηρίζονται από το BMW Operating System 9. Αυτό επιτρέπει την ενεργοποίηση του φωνητικού βοηθού Siri για το Apple iPhone απευθείας με φωνητική εντολή και χωρίς τη χρήση του μπουτόν push-to-talk.

Το σύστημα πλοήγησης BMW Maps που βασίζεται στο cloud διαθέτει πλέον βελτιωμένη απεικόνιση των πληροφοριών που αφορούν τους σταθμούς φόρτισης. Οι διαθέσιμες εικόνες και οι αξιολογήσεις εμφανίζονται τόσο στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης όσο και στην αναλυτική οθόνη. Οι αξιολογήσεις των σταθμών φόρτισης θα εμφανίζονται πλέον με σαφήνεια σε μια κλίμακα από μηδέν έως πέντε αστέρια.

Επιπλέον, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, το σύστημα απεικόνισης και ελέγχου/λειτουργίας του BMW iDrive σε αρκετά από τα τρέχοντα μοντέλα επιτρέπει επίσης την ψηφιακή πληρωμή των τελών στάθμευσης και – στη Γερμανία – το κόστος ανεφοδιασμού καυσίμου μέσα από το αυτοκίνητο. Όπως και στην πληρωμή των τελών στάθμευσης, χρησιμοποιούνται στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που είναι αποθηκευμένα νωρίτερα στις εφαρμογές του οχήματος.

Ως μια καθολική ψηφιακή διεπαφή για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του πελάτη και του αυτοκινήτου του, το My BMW App εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργίες. Από την άνοιξη του 2024, το Comfort Access με το BMW Digital Key Plus θα ενσωματωθεί στο My BMW App στα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με BMW Operating System 8, 8.5 ή 9.

Επιπλέον, η προβολή χαρτών για την επιλογή προορισμών πλοήγησης που εισάγονται στο όχημα έχει σχεδιαστεί με νέο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία αναζήτησης και την προβολή του πιο σχετικού περιεχομένου. Οι λειτουργίες χαρτών και διαδρομών θα προτείνονται στο μέλλον με βάση το τρέχον περιβάλλον του οχήματος ή του χρήστη.

Τέλος, η νέα λειτουργία Ε-mobility Analysis θα προστεθεί επίσης στο στοιχείο του μενού My Trips στο My BMW App. Με βάση την οδηγική συμπεριφορά του πελάτη, η λειτουργία αυτή προτείνει το πλέον κατάλληλο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο BMW, με απώτερο σκοπό να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον κατόχων οχημάτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.