BMW: Έρχονται αναβαθμίσεις και νέες εκδόσεις μοντέλων της

Αυξημένη αποδοτικότητα, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης, περαιτέρω ψηφιοποίηση αλλά και νέες εκδόσεις μοντέλων της ετοιμάζει η BMW το καλοκαίρι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW αναβάθμιση γκάμας 2022

Πολλές είναι οι αλλαγές και προσθήκες που έρχονται αυτό το καλοκαίρι για την γκάμα της BMW. Αλλαγές που αναβαθμίζουν τα μοντέλα της και δίνουν ακόμη περισσότερες επιλογές τους ενδιαφερόμενους. Ας δούμε τις πιο σημαντικές από αυτές.

Διαβάστε επίσης – BMW Group: Με βιώσιμες βαφές από βιολογικά απόβλητα

Ειδικότερα, η γκάμα μοντέλων της BMW Σειράς 2 Active Tourer επεκτείνεται με δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις και ένα μοντέλο diesel με σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive. Δύο πρόσθετες εκδόσεις συστημάτων μετάδοσης κίνησης θα προσφέρονται για τη νέα BMW Σειρά 2 Coupé και τη νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupé, από τον ερχόμενο Ιούλιο. Παράλληλα τα πρόσφατα σχεδιασμένα πακέτα εξοπλισμού διευκολύνουν τους αγοραστές να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές προαιρετικών στοιχείων, για βελτιωμένα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης και άνεσης σε πολυάριθμες σειρές μοντέλων των Βαυαρών.


Επίσης το BMW Curved Display θα προστεθεί στο βασικό εξοπλισμό της νέας Σειράς 2 Coupé και της νέας M3 Sedan. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία γενιά τουBMW iDrive που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα BMW OS 8 θα προσφέρεται και με τις δύο σειρές μοντέλων. Περαιτέρω πρόοδος στον τομέα της ψηφιοποίησης παρέχεται μέσα από πρόσθετες λειτουργίες για το σύστημα πλοήγησης BMW Maps και το BMW Intelligent Personal Assistant.

Για τη BMW Σειρά 2 Active Tourer τα δύο plug-in υβριδικά συστήματα συνδυάζουν έναν 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα TwinPower Turbo που κινεί τους εμπρός τροχούς, με έναν ηλεκτρόκινητήρα που επενεργεί στους πίσω. Όπως η μπαταρία έτσι και το ηλεκτρικό μοτέρ προέρχεται από την πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive με τα δύο μοτέρ να δημιουργούν ένα σύστημα τετρακίνησης, ειδικά σχεδιασμένο για υβριδικό μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα πανίσχυρη BMW M4 CSL με αγωνιστικό DNA (+video)

Το σύστημα κίνησης της νέας BMW 230e xDrive Active Tourer αποδίδει ισχύ έως 326 ίππων που παράγονται συνδυαστικά: ο κινητήρας εσωτερικής καύσης συνεισφέρει με 150 ίππους και ο ηλεκτρικός κινητήρας με έως 177 ίππους. Αυτό σημαίνει ότι το ισχυρότερο από τα δύο plug-in υβριδικά μοντέλα, επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα. Παράλληλα η ηλεκτρική αυτονομία του κυμαίνεται μεταξύ 82 και 93 χιλιομέτρων σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Η BMW 225e xDrive Active Tourer αποδίδει 245 ίππους, προσφέρει επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα και η ηλεκτρική αυτονομία του κυμαίνεται μεταξύ 83 και 93 χιλιομέτρων. Και στις δύο περιπτώσεις η συστοιχία μπαταριών μπορεί να φορτίσει από μηδέν έως και 100% μέσα σε 2,5 ώρες με χρήση wallbox.

Η τρίτη νέα προσθήκη είναι η BMW 223d xDrive Active Tourer, η οποία φέρει δίλιτρο turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 volt. Η ισχύς του συνόλου φτάνει συνδυαστικά στους 211 ίππους και τα 400 Nm ροπής με το αυτόματο κιβώτιο να είναι Steptronic 7 σχέσεων και τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε 7,3 δευτερόλεπτα.

Για την BMW Σειρά 4 Gran Coupe οι Βαυαροί ανακοίνωσα ένα νέο βασικό κινητήρα και μια ακόμη έκδοση BMW Performance της BMW M. Η νέα BMW 218 Coupé φέρει 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα δύο λίτρων με την απόδοση του να φτάνει στους 156 ίππους και τα 250 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου κιβωτίου Steptronic και τα 0-100 χλμ./ώρα “έρχονται” σε 8,7 δευτερόλεπτα.

Το δεύτερο μοντέλο είναι η M240i Coupé και φέρει 6κύλινδρο μοτέρ 374 ίππων. η κίνηση φτάνει επίσης στους πίσω τροχούς μέσω Steptronic κιβωτίου 8 σχέσεων και διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα. Για να μπορεί ο οδηγός να ελέγχει άμεσα, ο ίδιος, την επιλογή σχέσεων, το νέο μοντέλο BMW M διαθέτει shift paddles στο τιμόνι. Από το καλοκαίρι του 2022, αυτά τα χειριστήρια θα αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου εξοπλισμού του 8-τάχυτου κιβωτίου Steptronic, που είναι στάνταρ σε όλα τα τετρακύλινδρα μοντέλα της BMW Σειράς 2 Coupé.

Για να μπορεί ο οδηγός να ελέγχει άμεσα ο ίδιος την επιλογή σχέσεων, το νέο μοντέλο BMW M διαθέτει shift paddles στο τιμόνι. Από το καλοκαίρι του 2022, αυτά τα χειριστήρια θα αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου εξοπλισμού του 8-τάχυτου κιβωτίου Steptronic, που είναι στάνταρ σε όλα τα τετρακύλινδρα μοντέλα της BMW Σειράς 2 Coupé.

Επίσης το cockpit αναθεωρείται τώρα στην BMW Σειρά 2 Coupé και εξοπλίζονται με Curved Display στάνταρ. Αυτό αποτελείται από μία οθόνη πληροφοριών 12,3 ιντσών και μία οθόνη ελέγχου με λειτουργία αφής 14,9 ιντσών. Το σύστημα προσφέρει ένα πλήρως ψηφιακό και υψηλής ανάλυσης δίκτυο απεικόνισης πίσω από μία κοινή γυάλινη επιφάνεια κεκλιμένη προς τον οδηγό.

Ένα νέο μοντέλο BMW M με παραδοσιακά χαρακτηριστικά απόδοσης, θα πλαισιώσει τη γκάμα της BMW Σειράς 4 το καλοκαίρι του 2022. Η BMW M440i Gran Coupé θα φέρει επίσης 6κύλινδο κινητήρα 374 ίππων με ήπια υβριδική τεχνολογία και 8άρι κιβώτιο Steptronic. Η κίνηση να φτάνει στους πίσω τροχούς μέσω διαφορικού M Sport και για τα 0-100 χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις πέντε δεύτερα.

Επιπλέον, θα διατίθεται ένας τρίλιτρος εν σειρά 6-κύλινδρος κινητήρας diesel με ισχύ 286 ίππων και εντυπωσιακή ροπή που φτάνει στα 650 Nm. Και εδώ έχουμε ήπιο υβριδικό σύστημα 48 V αλλά και σχεδόν εξίσου καλές επιδόσεις με την έκδοση βενζίνης, με 5,3 δεύτερα για η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα.

Η άνεση ενισχύεται σε όλα τα μοντέλα που ήδη διαθέτουν BMW OS 8 χάρη σε νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Από το καλοκαίρι του 2022, το σύστημα πλοήγησης BMW Maps και το Intelligent Personal Assistant θα περιλαμβάνουν νέες λειτουργίες και βελτιωμένες δυνατότητες. Εκτός από τις νέες απεικονίσεις χαρτών, το σύστημα πλοήγησης παρέχει πληροφορίες για ειδικά αξιοθέατα και χαρακτηριστικά, κατά μήκος των διαδρομών που πραγματοποιούνται συχνά, ακόμα και όταν η καθοδήγηση διαδρομής δεν είναι ενεργοποιημένη.

Με τη χρήση της λειτουργίας eDrive Zone στο μέλλον, θα είναι δυνατή η διαφοροποίηση μεταξύ των συμβατικών περιβαλλοντικών ζωνών και των περιοχών πλήρως απαλλαγμένων από εκπομπές ρύπων εντός μιας αστικής περιοχής, στα plug-in υβριδικά μοντέλα της BMW Σειράς 3 και της BMW X5.

Στο μέλλον, ένα προηγμένο λογισμικό φόρτισης για αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα, θα επιτρέπει στον χρήστη να αποθηκεύει προφίλ φόρτισης για πηγές παροχής ενέργειας που χρησιμοποιούνται συχνά και να ενεργοποιεί χειροκίνητα το preconditioning της μπαταρίας υψηλής τάσης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη χρήση ενός σταθμού ταχείας φόρτισης DC.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.