BMW Group-E.ON: Τα ηλεκτρικά γίνονται μέρος του δικτύου ηλεκτροδότησης

Το BMW Group και η εταιρεία διαχείρισης ηλεκτρικών δικτύων E.ON ήρθαν σε συμφωνία για την πρώτη πανευρωπαϊκή συνεργασία, για έξυπνη φόρτιση στο σπίτι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο και έξυπνο σπίτι BMW συνεργασία E.ON 2023

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση του ομίλου των Βαυαρών, στόχος αυτής της νέας στρατηγικής συνεργασίας είναι η δημιουργία του “Connected Home Charging”, ενός ολιστικού οικοσυστήματος φόρτισης που θα επιτρέπει στους πελάτες να συνδέουν το ηλεκτροκίνητο BMW ή MINI μοντέλο τους με το δίκτυο ενέργειας, ως μέρος ενός κλιματικά ουδέτερου, βιώσιμου νοικοκυριού.

Διαβάστε επίσης: Η μάρκα που μετατρέπει σε κλειδιά και τα Android κινητά

Με αυτή τη μοναδική διατομεακή συνεργασία, το BMW Group και η E.ON θέλουν να θέσουν τις βάσεις για την αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων των ηλεκτρικών οχημάτων για τη μετάβαση προς την αποκλειστική χρήση πράσινης ενέργειας.


Μαζί με την E.ON, η BMW θέλει να καταστήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ένα “τμήμα” του “έξυπνου” σπιτιού. Αυτό θα φέρει σύμφωνα με τους Βαυαρούς περισσότερη ισορροπία στο ιδιωτικό ενεργειακό οικοσύστημα, με χαμηλότερο κόστος και βελτιωμένο αποτύπωμα άνθρακα, και θα επιτρέψει στο μέλλον την έξυπνη ενσωμάτωση στην αγορά ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή MINI Cooper S 178 PS 5d

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα επικεντρωθεί στη φόρτιση στο σπίτι, η οποία είναι και θα συνεχίσει να είναι ο πιο σημαντικός τρόπος αναφορικά με τη φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Οι μεγαλύτεροι χρόνοι διακοπής λειτουργίας σημαίνουν επίσης ότι οι διαδικασίες φόρτισης στο σπίτι είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για έξυπνο έλεγχο.

Το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που δημιουργούν από κοινού η E.ON και το BMW Group προσαρμόζεται και προάγει την οικιακή φόρτιση σε νέα επίπεδα. Το βασικό στοιχείο του οικοσυστήματος είναι η δημιουργία μιας κοινής διεπαφής που συνδυάζει τρία πολύπλοκα και μέχρι πρότινος ανεξάρτητα συστήματα: τα ηλεκτρικά οχήματα του BMW Group, τα “έξυπνα” σπίτια πελατών και την αγορά ενέργειας.

Μαζί, οι δύο εταίροι θα καλύψουν όλο το εύρος του οικοσυστήματος, συμβάλλοντας ο καθένας με τις αντίστοιχες ικανότητές του: Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το BMW Group θα είναι υπεύθυνο για τα οχήματα και το hardware φόρτισης και θα διαχειρίζεται τη διεπαφή με τον πελάτη εστιάζοντας στις δικές του ανάγκες κινητικότητας.

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης, ηλεκτροδότησης και συνδεσιμότητας στα σπίτια των πελατών, η E.ON θα είναι επίσης υπεύθυνη για τη διασφάλιση βιώσιμων τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας και την πρόσβαση στην αγορά ενέργειας, η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον έλεγχο των διαδικασιών φόρτισης.

Σε πρώτη φάση, το “Connected Home Charging” (Συνδεδεμένη Οικιακή Φόρτιση) θα διατίθεται για τους πελάτες σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες από τα μέσα του δεύτερου εξαμήνου του 2023 θέτοντας τα θεμέλια όσον αφορά το υλισμικό (hardware) και τη δικτύωση ως μια ολοκληρωμένη λύση με ολιστικό χαρακτήρα.

Ο έξυπνος έλεγχος των διαδικασιών φόρτισης θα επιτρέπει αρχικά δύο παραλλαγές: φόρτιση βελτιστοποιημένη μέσω ηλιακής ενέργειας, η οποία επιτρέπει τη χρήση της μεγαλύτερης δυνατής ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σύστημα του σπιτιού, και φόρτιση βελτιστοποιημένη ανάλογα με τη ζήτηση, η οποία εξισορροπεί με τον καλύτερο τρόπο την ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας που είναι διαθέσιμη στο σπίτι.

Εκτός από τη μεγαλύτερη ευκολία, η ανάπτυξη και η χρήση του οικοσυστήματος προσφέρει επίσης στους πελάτες τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν κόστος, να αυξήσουν την αυτάρκεια του νοικοκυριού και να βελτιστοποιήσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Σε δεύτερη φάση, το οικοσύστημα που θα δημιουργήσουν οι δύο εταιρείες θα περιλαμβάνει βελτιστοποιημένη φόρτιση από πλευράς κόστους, η οποία θα επεκτείνει τη συνδεσιμότητα των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων και των “έξυπνων” σπιτιών στο σύστημα ενέργειας.

Οι πελάτες θα μπορούν στη συνέχεια να επωφελούνται από τις εξελίξεις των τιμών στην αγορά ανταλλαγής ενέργειας με ένα ειδικό συμβόλαιο ηλεκτρικής ενέργειας που θα τους επιτρέπει να φορτίζουν σε χαμηλές τιμές όποτε είναι δυνατόν.

Οι ανάγκες κινητικότητας του πελάτη θα έχουν έχουν πάντα προτεραιότητα, με το βέλτιστο χρονικό παράθυρο για τη φόρτιση να καθορίζεται επίσης με βάση την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του πελάτη και την απαιτούμενη αυτονομία. Η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες την επόμενη χρονιά.

Η συνεργασία θα δημιουργήσει επίσης τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν την αμφίδρομη φόρτιση στο μέλλον, με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να λειτουργούν ως μέσα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας σε πρώτη φάση για τις ανάγκες του νοικοκυριού και σε δεύτερη για το ίδιο το ηλεκτρικό δίκτυο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.