BMW K 1600: Η 6κύλινδρη GT αναβαθμίζεται

Εκτεταμένη αναβάθμιση πραγματοποίησε η BMW στη σειρά K 1600 με επεμβάσεις στον κινητήρα, τα ηλεκτρονικά αλλά και τα συστήματα ασφάλειας της GT μοτοσικλέτας τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW K 1600 GT 2021

Έχοντας παρουσιαστεί για πρώτο φορά το 2010, η BMW K 1600 είναι μία εκ των κορυφαίων μοτοσικλετών μεγάλου τουρισμού που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην παραγωγή, έχοντας στα σωθικά της τον μοναδικό εν σειρά εξακύλινδρο των 1,6 λίτρων των Βαυαρών. Για τη νέα χρονιά η BMW ανακοίνωσε μια σημαντική σειρά βελτιώσεων με στόχο να κρατήσει την K 1600 στην κορυφή της κατηγορίας, βελτιώσεις που εφαρμόστηκαν σε όλη τη σειρά και συγκεκριμένα στις K 1600 GT, GTL, Β, αλλά και Grand America.

Διαβάστε επίσης: Η BMW M135i xDrive ανανεώθηκε οδηγικά!

Ο μεγάλος εξακύλινδρος κινητήρας έχει προσαρμοστεί στις τρέχουσες προδιαγραφές Euro 5 με τις αλλαγές στο σύστημα τροφοδοσίας και τα ηλεκτρονικά του να οδηγούν παράλληλα σε αύξηση της απόδοση του. Η ισχύς παραμένει στους 160 ίππους, ωστόσο, αποδίδεται τώρα 1.000 στροφές νωρίτερα σε σχέση με πριν, στις 6.750 σ.α.λ. Η μέγιστη τιμή της ροπής έχει αυξηθεί από τα 175 στα 180 Nm και κάνει την εμφάνιση της στις 5.250 σ.α.λ. Στα συστήματα ελέγχου προστέθηκε και το MSR που ελέγχει το φρένο του κινητήρα που φτάνει στον πίσω τροχό, στο κλείσιμο του γκαζιού.

Για τη συμπεριφορά της K 1600 φροντίζει πλέον η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση ESA “Next Generation” η οποία προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση επειδή η απόσβεση προσαρμόζεται αυτόματα στις οδηγικές συνθήκες και τους ελιγμούς ενώ υπάρχει και αυτόματη ρύθμιση προφόρτισης για να μην αλλάζει η θέση οδήγησης ανεξάρτητα από το φορτίο της.

Διαβάστε επίσης: Οι νέες BMW R 18 Transcontinental και R 18 B (+video)

Επόμενη αλλαγή είναι τα νέα full LED φωτιστικά σώματα της K 1600 που έρχονται για να πάρουν τη θέση των προηγούμενων μονάδων, με τους Βαυαρούς να έχουν χτίσει και μια εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια στη δημιουργία εξαιρετικά ισχυρών και “έξυπνων” φωτιστικών σωμάτων. Η λειτουργία περιστροφής του προσαρμοζόμενου προβολέα παραμένει, η οποία ωστόσο περιστρέφει τώρα τη μεσαία σκάλα LED προς το εσωτερικό της στροφής ανάλογα και με τη γωνία κλίσης. Οι στροφές φωτίζονται σχεδόν πλήρως επειδή η δέσμη προσαρμόζεται στην κίνηση της μοτοσικλέτας.

Επιπλέον, με την περιστροφή ολόκληρης της μονάδας του προβολέα (±2°), οι δυναμικές καταστάσεις της μοτοσικλέτας (φρενάρισμα, επιτάχυνση) ελέγχονται αυτόματα και ο βέλτιστος φωτισμός διασφαλίζεται σε όλες τις περιπτώσεις. Τέλος, υπάρχουν αρκετές νέες λειτουργίες φώτων όπως το φως υποδοχής (“welcome light”).

Παράλληλα, οι νέες K 1600 GT, GTL, B και Grand America εφοδιάζονται τώρα στάνταρ με μία νέα, έγχρωμη οθόνη TFT 10,25 ιντσών με ενσωματωμένο χάρτη πλοήγησης και συνδεσιμότητα. Με μία εξαιρετική αναγνωσιμότητα, σαφήνεια μενού και μία ολοκληρωμένη λειτουργική φιλοσοφία, κατατάσσονται στην κορυφή της κατηγορίας τους. Η νέα, έγχρωμη οθόνη 10,25” επιτρέπει την απεικόνιση του χάρτη πλοήγησης στο ταμπλό οργάνων που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πρόσθετη οθόνη. Παράλληλα ως στάνταρ ή προαιρετικός εξοπλισμός, ανάλογα με το μοντέλο, είναι και το νέο σύστημα ήχου audio system 2.0, που προσφέρει μία ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία, σύμφωνα με τη BMW. Το audio system διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός από το εργοστάσιο για τις K 1600 GT και K 1600 B.

Οι νέες K 1600 GT, GTL, B και Grand America διατίθενται σε τρεις ελκυστικές χρωματικές επιλογές η κάθε μία: βασική έκδοση, style έκδοση και Option 719. Η Option 719 “Midnight” είναι ιδιαίτερα σημαντική και διατίθεται μόνο για τις K 1600 B και K 1600 Grand America. Το εντυπωσιακό στοιχείο αυτής της έκδοσης εξοπλισμού είναι η βαφή σε απόχρωση Meteoric Dust II metallic με το θέμα “Galaxy” να αποτυπώνεται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο εκτύπωσης μέσω εμβάπτισης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.