BMW Motorrad: Ντεμπούτο για το νέο διασυνδεδεμένο GPS

Η BMW Motorrad προσφέρει έξτρα χείρα βοηθείας στο ταξιδιωτικό της κοινό με την παρουσίαση του νέου ConnectedRide Navigator με σύνδεση στο cloud.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Motorrad ConnectedRide Navigator 2023 σύστημα πλοήγησης

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator έρχεται για να συνδέσει με τους δρόμους του κόσμου όλες τις μοτοσικλέτες της BMW που διαθέτουν προ-εγκατάσταση για σύστημα πλοήγησης.

Διαβάστε επίσης: BMW R 18 The Crown: Το νέο custom για τα 100 χρόνια των Βαυαρών 

Χρησιμοποιώντας το προσωπικό BMW ID, όλες οι διαδρομές, οι καταγραφές και ο σχεδιασμός διαδρομής συγχρονίζονται μεταξύ του navigator και της εφαρμογής BMW Motorrad και, επομένως, είναι επίσης διαθέσιμες στο BMW Motorrad app ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε.


BMW Motorrad ConnectedRide Navigator 2023 σύστημα πλοήγησης

Τόσο οι χάρτες όσο και οι λειτουργίες του συστήματος πλοήγησης παραμένουν πάντα ενημερωμένα, καθώς η συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο και να ενημερωθεί ανά πάσα στιγμή. Ο τρόπος λειτουργίας του BMW Motorrad ConnectedRide Navigator μέσω του πολυχειριστηρίου και χάρη στην απρόσκοπτη ενσωμάτωσή του στο smartphone θέτει νέα πρότυπα σε αυτή την κατηγορία προϊόντων, σύμφωνα με τους Βαυαρούς.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμές στην έρημο για την BMW iX5 υδρογόνου

Το ConnectedRide Navigator χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη οθόνη αφής των 5,5 ιντσών που είναι, σύμφωνα με την BMW εξαιρετικά ευανάγνωστη, ακόμα και στην περίπτωση που η άμεση ηλιακή ακτινοβολία προσπίπτει στην επιφάνειά της.

Η οθόνη συντονίζεται επίσης με την κεντρική οθόνη της μοτοσυκλέτα όσον αφορά την ένταση του φωτός και τροφοδοτείται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-C με ρεύμα φόρτισης έως και 2,4 A.

Το νέο Motorrad ConnectedRide Navigator αναπτύχθηκε εσωτερικά και οι ενημερώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται απευθείας μέσω των συστημάτων της γερμανικής εταιρείας. Όπως και με ένα smartphone, οι ενημερώσεις για τις λειτουργίες και τους χάρτες υποδεικνύονται ενεργά. Οι ενημερώσεις εγκαθίστανται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης και το μόνο που απαιτείται είναι μια online σύνδεση δεδομένων -WLAN ή μια κάρτα SIM που έχει εγκαταστήσει ο πελάτης). Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες κυκλοφορίας, οι οποίες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, το navigator μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο είτε μέσω ενός WiFi hotspot (μέσω του smartphone των πελατών, για παράδειγμα) είτε μέσω της κάρτας SIM που έχει εγκαταστήσει ο πελάτης. Αυτό είναι εφικτό ακόμη και εν κινήσει ώστε το σύστημα να είναι πάντα επικαιροποιημένο.

Το νέο σύστημα πλοήγησης της BMW αποτελεί μέρος του MyBMW Cloud. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να το συνδέσει με το λογαριασμό του MyBMW, συνδέοντας τη συσκευή με το Cloud των Γερμανών, ώστε να συγχρονίσει τις προγραμματισμένες διαδρομές του, εκείνες που έχει διανύσει και πολλά άλλα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει μια μεμονωμένη διαδρομή σε οποιαδήποτε τελική συσκευή (BMW app, πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή κλπ.), η οποία στη συνέχεια είναι άμεσα διαθέσιμη σε οποιαδήποτε καταχωρημένη τελική συσκευή. Οι διαδρομές που δημιουργούνται σε άλλα portal μπορούν επίσης να εισαχθούν στο BMW Cloud και να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις καταχωρημένες τελικές συσκευές.

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator είναι συμβατό με όλες τις BMW που κατασκευάστηκαν από το 2014 και μετά (με περιορισμούς), υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν πολυχειριστήριο και εφόσον υπάρχει ήδη προ-εγκατάσταση για το σύστημα πλοήγησης ή αυτό έχει τοποθετηθεί εκ των υστέρων ως μέρος των γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad.

Επιπλέον, όλες οι λειτουργίες του smartphone και ειδικότερα οι εφαρμογές πολυμέσων όπως το Spotify και οι λειτουργίες τηλεφώνου μπορούν να ελέγχονται κεντρικά και να συντονίζονται μέσω του νέου BMW Motorrad ConnectedRide Navigator.

Όλες οι άλλες τελικές συσκευές, όπως τα κράνη αναβάτη και συνεπιβάτη, καθώς και τα BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses, μπορούν επίσης να συνδεθούν στο Navigator μέσω Bluetooth και να ελέγχονται ανάλογα. Οι αποθηκευμένες στο smartphone προσωπικές επαφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο Navigator για λειτουργίες τηλεφώνου και δρομολόγησης.

Το νέο Motorrad ConnectedRide Navigator θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του ερχόμενου Νοέμβρη και για να λειτουργήσει πρέπει απλά να τοποθετηθεί στην προ-εγκατεστημένη βάση του συστήματος πλοήγησης και να κλειδωθεί με το κλειδί της μοτοσικλέτας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.