BMW: Πολλές αναβαθμίσεις στα μοντέλα της την Άνοιξη

Παράλληλα με το λανσάρισμα της νέας Σειράς 8, της iX M60 και της έκδοσης X2 Goldplay, η BMW αναβαθμίζει πολλά ακόμα μοντέλα της με πρόσθετες εκδόσεις κινητήριων συνόλων και προτάσεις εξοπλισμού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW άνοιξη αναβάθμιση γκάμας 2022

Συγκεκριμένα, από το Μάρτιο του 2022, νέες εκδόσεις θα διευρύνουν τη γκάμα της BMW Σειράς 2 Coupé, της Σειράς 2 Active Tourer και της Σειράς 4 Gran Coupé. Το Parking Assistant Professional, που εμφανίζεται για πρώτη φορά, διατίθεται προαιρετικά για όλες τις εκδόσεις της BMW iX και επιτρέπει τον έλεγχο του οχήματος μέσω ενός smartphone.

Παράλληλα, η εφαρμογή My BMW app αποκτά επίσης πρόσθετες λειτουργίες που καθιστούν ακόμα πιο άνετη τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης στα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της BMW.

Δείτε επίσης: Η BMW M3 E30 σε ένα video που θα σε κάνει… να νιώσεις!


Επίσης νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού, που διατίθενται προαιρετικά για την BMW Σειρά 2 Active Tourer και για τα μοντέλα BMW X3 και BMW X4, παρέχουν πρόσθετη άνεση. Επιπλέον, η γκάμα φινιρισμάτων αμαξώματος, εκδόσεων ταπετσαριών και ζαντών ελαφρού κράματος που προορίζονται για τις BMW Σειρά 4 Gran Coupé, BMW i4, BMW iX και BMW M5 εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις. Με αφορμή την 50ή επέτειο της BMW M GmbH, ιδιαίτερα εντυπωσιακά λογότυπα “BMW Motorsport” διατίθενται προαιρετικά για τις εκδόσεις BMW M σε συνδυασμό με σπορ πακέτο M.

Μία ακόμα έκδοση κινητήρα για τη νέα BMW Σειρά 2 Coupe
Για τη Σειρά 2 Coupe οι Βαυαροί προσθέτουν μία τέταρτη επιλογή κινητήρα για το δυναμικό δίθυρο μοντέλο, έναν τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 245 ίππους και 400 Nm ροπής. Το νέο μοτέρ θα διατίθεται με την BMW 230i Coupe με την κίνηση να φτάνει στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Η ισχύς και οι εκπομπές ρύπων έχουν βελτιστοποιηθεί με μία πολλαπλή εξαγωγή ενσωματωμένη στην κυλινδροκεφαλή και ένα προηγμένο σύστημα υπερσυμπίεσης για την τεχνολογία BMW TwinPower Turbo. Η 230i Coupe επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα, ενώ ένα διαφορικό M Σπορ διατίθεται προαιρετικά για τη βελτίωση της δυναμικής της συμπεριφοράς..

Παράλληλα, η BMW Σειρά 2 Active Tourer θα είναι διαθέσιμη με σύστημα 4κίνησης xDrive, εμπλουτισμένη παλέτα εξωτερικών χρωματισμών και βελτιστοποιημένο Driving Assistant Plus.

Η νέα BMW 223i xDrive Active Tourer θα είναι η πέμπτη έκδοση της γερμανικής πρότασης. Το σύστημα xDrive μεταφέρει την ισχύ ενός 4κύλινδρου βενζινοκινητήρα με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 V και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει στους 218 ίππους και η ηλεκτρική υποβοήθηση συνεισφέρει στην εξαιρετικά άμεση απόκριση κατά την επιτάχυνση. Η νέα έκδοση επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα.

Το νέο μεταλλικό φινίρισμα αμαξώματος θα διατίθεται επίσης από το Μάρτιο του 2022 για τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer. Επιπλέον, η γκάμα λειτουργιών του προαιρετικού Driving Assistant Plus διευρύνεται με τα συστήματα Steering & Lane Guidance Assist σε ταχύτητες έως 180 χλμ./ώρα. Το Driving Assistant Plus περιλαμβάνει Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go, καθώς και αυτόματο Speed Limit Assist.

Διαβάστε επίσης: BMW X2 και νέα έκδοση X2 GoldPlay

ACC με Stop & Go και για τις BMW X3 και BMW X4
Η γκάμα προαιρετικών συστημάτων υποστήριξης οδηγού εμπλουτίζεται για τις BMW X3 και X4 με το ενεργό cruise control με λειτουργία Stop & Go από τον Απρίλιο του 2022. Έναντι του στάνταρ cruise control με λειτουργία πέδησης, το ACC διατηρεί σταθερή την επιθυμητή ταχύτητα μεταξύ 30-160 χλμ./ώρα, αλλά και την απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα, η οποία μπορεί να επιλέγεται από τον οδηγό σε τέσσερα στάδια, ενώ μπορεί να σταματήσει το αυτοκίνητο εντελώς.

Η γκάμα λειτουργιών περιλαμβάνει επίσης αυτόματη επανεκκίνηση μετά από σύντομες ενδιάμεσες στάσεις διάρκειας έως τριών δευτερολέπτων. Επιπλέον, το σύστημα επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει όρια ταχύτητας καταγεγραμμένα από το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας ως την επιθυμητή ταχύτητα με το πάτημα ενός μπουτόν.

Νέα 4κίνητη έκδοση για την Σειρά 4 Gran Coupe
Η γκάμα μοντέλων της νέας BMW Σειράς 4 Gran Coupé θα περιλαμβάνει μία ακόμα 4κίνητη την BMW 430i xDrive Gran Coupe, ως το τρίτο μοντέλο της γκάμας. Το σύστημα xDrive διανέμει την ισχύ ενός δίλιτρου εν σειρά 4κύλινδρου 245 ίππων και 400 Nm ροπής μέσω Steptronic κιβωτίου 8 σχέσεων με τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί 6,1 δευτερόλεπτα.

Νέες επιλογές εξοπλισμού για Σειρά 4 Gran Coupe και i4.
Από την ερχόμενη άνοιξη, εκτός από τη νέα κινητήρια μονάδα, η Σειρά Gran Coupé θα προσφέρει διευρυμένες επιλογές εξατομίκευσης για το εσωτερικό και το εξωτερικό της, διαθέσιμες και για την αμιγώς ηλεκτρική BMW i4. Αυτές περιλαμβάνουν δύο φινιρίσματα αμαξώματος και δερμάτινες ταπετσαρίες καθώς και ένα εξωτερικό πακέτο M Carbon.

Η BMW i4 M50 για την οποία το εξωτερικό πακέτο M Carbon αποτελούσε αποκλειστικότητα μέχρι τώρα, θα διατίθεται με όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις της BMW i4 και της BMW Σειράς 4 Gran Coupé, επίσης σε συνδυασμό με μοντέλο M Sport. Το πακέτο περιλαμβάνει πλαίσια για τις αεροκουρτίνες στην εμπρός ποδιά, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, μία πίσω αεροτομή και διακοσμητικό ένθετο διαχύτη, κατασκευασμένα από το ελαφρύ και εντυπωσιακό πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα.

Για το εσωτερικό της i4 και της Σειράς 4 Gran Coupe, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν την εκτεταμένη δερμάτινη ταπετσαρία Merino της BMW Individual σε πέντε διαφορετικά χρώματα. Για ένα ακόμα πιο αποκλειστικό περιβάλλον, το δερμάτινο σαλόνι Merino της BMW που διατίθεται στα ίδια χρώματα περιλαμβάνει επίσης δερμάτινη ταπετσαρία στον πίνακα οργάνων. Επιπλέον, οι εξατομικευμένες προτιμήσεις σχεδίασης εσωτερικού μπορούν να εκπληρώνονται από το Μάρτιο του 2022 χάρη στην ειδική ταπετσαρία του προγράμματος BMW Individual.

Επίσης η μεταλλική βαφή Oxid Grey της BMW Individual και οι αεροδυναμικές ζάντες των 22 ιντσών σε Διχρωμία Titanium Bronze, με 3D γυαλιστερό φινίρισμα, είναι νέα στη γκάμα εξοπλισμού για όλα τα μοντέλα iX.

Πρεμιέρα για το Parking Assistant Professional στην BMW iX
Η BMW iX υπογραμμίζει τη θέση της ως τεχνολογική ναυαρχίδα στη γκάμα των Βαυαρών με την πρεμιέρα ενός νέου και μοναδικού συστήματος αυτοματοποιημένης διαδικασίας στάθμευσης. Το Parking Assistant Professional προσφέρει μία εξαιρετικά άνετη διαδικασία στάθμευσης σε αυτοματοποιημένο driving mode, σύμφωνα με την BMW. Χρησιμοποιώντας GPS δεδομένα πορείας όπως ορίζονται από τις κινήσεις του τιμονιού, το σύστημα μπορεί να αποθηκεύει διάφορους ελιγμούς σε διαδρομή μήκους έως 200 μέτρα. Όταν φτάνει και πάλι στο αντίστοιχο σημείο εκκίνησης, το Parking Assistant Professional μπορεί να αναλάβει όλα τα καθήκοντα του οδηγού, όπως επιτάχυνση, επιβράδυνση και αλλαγή μεταξύ εμπρόσθιας και όπισθεν κίνησης.

My BMW App με νέες λειτουργίες και πρακτική φόρτιση
Αναβάθμιση δέχεται και η εφαρμογή My BMW App, με επέκταση των λειτουργιών της με ψηφιακές υπηρεσίες της BMW Charging για άνετη ηλεκτροκίνηση. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί ενός μοντέλου με αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης μπορούν εύκολα να εντοπίζουν και να επιλέγουν δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Επιπλέον, το My BMW app διευκολύνει επίσης τη χρήση δημόσιων σημείων φόρτισης. Οι οδηγοί μιας BMW iX ή μιας BMW i4 μπορούν τώρα να ξεκινούν τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης σκανάροντας έναν QR κωδικό ή με μία μόλις κίνηση στο My BMW App.

Νέα φινιρίσματα αμαξώματος για την BMW M5
Νέοι και ιδιαίτερα εκφραστικοί χρωματισμοί θα διατίθενται τέλος για το νέο sedan υψηλών επιδόσεων M5. Εξωτερικά η M5 μπορεί τώρα να αποκτήσει μία εξατομικευμένη εμφάνιση με τα μεταλλικά φινιρίσματα Sophisto Grey Brilliant Effect, San Remo Green και Skyscraper Grey καθώς και με τη μεταλλική βαφή Frozen Deep Grey της BMW Individual. Ένα ιστορικό λογότυπο επιστρέφει επίσης στην επετειακή χρονιά της BMW M GmbH. Τα κλασικά λογότυπα “BMW Motorsport” για το καπό του κινητήρα, την πίσω πόρτα και τα καλύμματα των πλημνών των τροχών διατίθενται κατόπιν παραγγελίας για όλα τα σπορ αυτοκίνητα υψηλών και υπερυψηλών επιδόσεων της μάρκας καθώς και για τα μοντέλα BMW που παραδίδονται ως εκδόσεις M Sport ή με σπορ πακέτο M.

Η σχεδίασή τους βασίζεται στο λογότυπο με το μπλε, μωβ και κόκκινο χρώμα που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1973 στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της BMW Motorsport GmbH, η οποία είχε ιδρυθεί ένα χρόνο νωρίτερα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.