BMW: Το εργοστάσιο στο Μόναχο γιορτάζει 100 χρόνια λειτουργίας

Έναν αιώνα λειτουργίας συμπλήρωσε το μητρικό εργοστάσιο της BMW που βρίσκεται στο Μόναχο με τους Βαυαρούς να γιορτάζουν αυτή την ξεχωριστή επέτειο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εργοστάσιο BMW Μόναχο 100 χρόνια λειτουργίας 2022

Ως “Bayerische Motoren Werke”, η BMW κατασκευάζει τα προϊόντα της στις εγκαταστάσεις παραγωγής της περιοχής του Milbertshofen από το 1922 και φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την έναρξη των δραστηριοτήτων του εν λόγω εργοστασίου.

Δείτε επίσης – BMW M4 CSL: Ο γύρος του Nurburgring που “κόβει” την ανάσα (+video)

Όλα ξεκίνησαν με την κατασκευή μοτοσικλετών και κινητήρων αεροσκαφών. Στη συνέχεια, από το 1952, το εργοστάσιο άρχισε να κατασκευάζει και αυτοκίνητα, που εξακολουθούν να είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο ακόμα και σήμερα, μεταξύ των οποίων το εμβληματικό BMW Isetta, αγωνιστικούς θρύλους όπως η M3 και, από το 1975, το πιο επιτυχημένο από όλα τα μοντέλα BMW: τη Σειρά 3.


“Οι ρίζες μας βρίσκονται στο Μόναχο. Αυτό το εργοστάσιο είναι η αρχή και το μέλλον μας”, δήλωσε ο Milan Nedeljković, μέλος του δ.σ. της BMW AG και υπεύθυνος παραγωγής, ενώ πρόσθεσε: “Είναι μια μονάδα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας. Περίπου 900 οχήματα BMW κορυφαίας ποιότητας φεύγουν καθημερινά από το εργοστάσιο. Πέντε διαφορετικά μοντέλα με όλων των ειδών συστημάτων μετάδοσης κίνησης. Αυτό αποδεικνύει την υψηλή ευελιξία αλλά και το τεράστιο εύρος εμπειρίας και δεξιοτήτων των ανθρώπων που εργάζονται στο εργοστάσιο. Αυτοί είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το κάθε τι που συμβαίνει εδώ”.

Σε εκδήλωση προς τιμήν της επετείου, ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Oliver Zipse τόνισε: “Το εγχώριο εργοστάσιό μας – ακριβώς στην καρδιά της μητροπολιτικής περιοχής του Μονάχου – έχει αψηφήσει τον χρόνο. Γιατί ανέκαθεν υπήρχαν άνθρωποι που διατηρούσαν αυτό το εργοστάσιο σε κίνηση, πάντα με το κατάλληλο ένστικτο για την κάθε εποχή, και πάνω απ’ όλα, προσβλέποντας ξεκάθαρα στο μέλλον”. Ο δήμαρχος του Μονάχου, Dieter Reiter, μίλησε για μία “ισχυρή δέσμευση στο Μόναχο ως επιχειρηματικού κόμβου”.

Διαβάστε επίσης: 50 Jahre BMW M: Επετειακές M3 και M4 για τον μισό αιώνα ιστορίας

Στην 100ή του επέτειο, το εργοστάσιο του Μονάχου επιδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο τον ηγετικό ρόλο που διαδραματίζει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η αμιγώς ηλεκτρική BMW i4, για παράδειγμα, ήδη αποτελεί το ένα τέταρτο του όγκου παραγωγής – και ανεβαίνει συνεχώς. Μέχρι το 2023, το εγχώριο εργοστάσιό μας θα έχει ήδη πετύχει τον παγκόσμιο στόχο του BMW Group για το 2030, με την παραγωγή των ηλεκτρικών να φτάνει στο 50% επί του συνόλου.

Μαζί με το Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας (FIZ) του BMW Group, το εργοστάσιο του Μονάχου ανέκαθεν αποτελούσε ένα εσωτερικό κέντρο αριστείας, μεταλαμπαδεύοντας γνώσεις σχετικές με διαδικασίες και τεχνολογίες, καθώς και την εμπειρία που έχει αποκτήσει σε αυτά τα 100 χρόνια παραγωγής κινητήρων και οχημάτων σε άλλα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Παραδείγματα αυτής της καινοτόμας δύναμης περιλαμβάνουν την παραγωγή της πρώτης σειράς του αμιγώς ηλεκτρικού MINI E, της εμβληματικής Z8 και της ηλεκτρικής ειδικής έκδοσης της BMW 1602 για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972. Και ασφαλώς του Project i, που κορυφώθηκε με την BMW i3, που επίσης προέρχεται από το εργοστάσιο του Μονάχου.

“Η εισαγωγή της BMW i4 ήταν ένα εντυπωσιακό επίτευγμα ενσωμάτωσης σε ένα υπάρχον σύστημα παραγωγής, και καταδεικνύει την τεράστια ικανότητα του εργοστασίου για μετασχηματισμό. Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια, έχουμε εξελιχθεί αφού στην μέχρι πρότινος αποκλειστική παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης έχει προστεθεί τώρα η παραγωγή υβριδικών μοντέλων και της αμιγώς ηλεκτρικής i4. Αυτό σημαίνει ότι κατασκευάζουμε πέντε διαφορετικά μοντέλα με όλους τους διαφορετικούς τύπους συστημάτων μετάδοσης κίνησης σε μία γραμμή παραγωγής, το οποίο αποδεικνύει ότι το εν λόγω εργοστάσιο πραγματικά υποστηρίζει τον μετασχηματισμό και είναι η ενσάρκωση της αλλαγής και της ευελιξίας.”, είπε από την πλευρά του ο διευθυντής του Εργοστασίου, Peter Weber.

Η ισχυρή θέση του εργοστασίου του Μονάχου ως προτύπου του δικτύου παραγωγής του BMW Group, τώρα και στο μέλλον, καταδεικνύεται από το μετασχηματισμό του σε iFactory – του στρατηγικού master plan που επινόησε το τμήμα Παραγωγής του BMW Group, δίνοντας έμφαση στη λιτή, πράσινη και ψηφιακή παραγωγή. Όλα πρότυπα που εφαρμόζονται εδώ εφαρμόζονται έπειτα και σε όλα τα εργοστάσια των Βαυαρών σε όλο τον κόσμο καθώς και στο νέο τους εργοστάσιο στο Debrecen της Ουγγαρίας”.

Η δομή του εργοστασίου του Μονάχου βρίσκεται επίσης σε φάση μετασχηματισμού. Ο χώρος του πρώην βαφείου μετατρέπεται σε μία νέα εγκατάσταση κατασκευής αμαξωμάτων, και από το 2024 η εταιρεία θα κατασκευάσει μία εντελώς νέα γραμμή συναρμολόγησης για την παραγωγή της αμιγώς ηλεκτρικής “Neue Klasse” εκεί που τώρα βρίσκεται η μονάδα κατασκευής κινητήρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.