Μπορεί ένα βελτιωμένο Audi TT να “σταθεί” απέναντι σε hypercar; (+video)

Η ισχύς σε αυτό το Audi TT έχει εκτοξευθεί σε σχεδόν τετραπλάσια τιμή. Δείτε στο video αν μπορεί να ακολουθήσει ένα hypercar σαν την Koenigsegg Agera...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi TT

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένα Audi TT δεν έχει καμία θέση δίπλα στην Koenigsegg Agera και την Porsche 911 Turbo S. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η ισχύς του έχει αυξηθεί σημαντικά. Πάμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί!

Αρχικά, να αναφερθούμε σε κάποια σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά ξεκινώντας από το Audi TT. Εξοπλίζεται με ένα τρίλιτρο, turbo μοτέρ που αποδίδει 950 ίππους και το βάρος αγγίζει τα 1.450 κιλά. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο αυτοκίνητα, στο γερμανικό coupe υπάρχει χειροκίνητο κιβώτιο.

Σειρά έχει η Koenigsegg Agera με τον θηριώδη twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων. Αποδίδει την απίστευτη ισχύ των 1.360 ίππων και η ροπή φτάνει τα 1.573 Nm. Όσο για το βάρος, είναι λίγο χαμηλότερο από αυτό του Audi TT, μιας και αγγίζει τα 1.395 κιλά. Η δε κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.


Το τρίτο αυτοκίνητο είναι μία Porsche 911 Turbo S. Εξοπλίζεται με έναν twin-turbo, επίπεδο κινητήρα με έξι κυλίνδρους, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 800 Nm ροπής. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως είναι και το πιο βαρύ του συγκριτικού, μιας και το βάρος φτάνει τα 1.640 κιλά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.