Μπορεί ένα βελτιωμένο Subaru Impreza να τα “βάλει” με supercar; (+video)

Μπορεί ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο να αντιμετωπίσει μέσα στην πίστα ένα supercar;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru-Lamborghini

Είναι ένα ερώτημα που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές. Μπορεί ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο να αντιμετωπίσει μέσα στην πίστα ένα supercar; Το κανάλι “Driven Media” επιδίωξε να μας δώσει την απάντηση “επενδύοντας” ένα αξιοσέβαστο ποσό σε ένα Subaru Impreza Wagon.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Subaru διένυσε 100.000 συνεχόμενα χλμ. με μέση ταχύτητα 223 χλμ./ώρα (+video)

Κάπως έτσι, το ιαπωνικό μοντέλο αξίας μόλις 4.600 ευρώ άρχισε να τροποποιείται με το διαθέσιμο ποσό για αναβαθμίσεις να διαμορφώνεται στα 17.000 ευρώ. Οι αλλαγές που έγιναν ήταν αρκετές. Για παράδειγμα, τοποθετήθηκε ένα σετ semi slick ελαστικών που διακρίνονται για την κορυφαία απόδοση εντός πίστας, ενώ την θέση την εργοστασιακής ανάρτησης πήρε ένα σετ ρυθμιζόμενων coilover.


Στη συνέχεια, εγκαταστάθηκαν νέα φρένα, ενώ έγινε και μία προσπάθεια για μείωση του βάρους, με το τελικό αποτέλεσμα να φέρνει μία μείωση κατά 136 κιλά. Η βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς ολοκληρώθηκε με ένα roll bar που αυξάνει την ακαμψία του πλαισίου.

Ασφαλώς, για να υπάρχει ελπίδα αντιμετώπισης ενός αυτοκινήτου επιπέδου Lamborghini Murcielago χωρίς αύξηση της ιπποδύναμης. Κάπως έτσι, η ισχύς του Subaru Impreza έφτασε από τους 196 στους 304 ίππους. Ακολουθεί το άκρως ενδιαφέρον video, ενώ για να δείτε το αποτέλεσμα αυτής της ιδιαίτερης σύγκρισης μπορείτε να μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 9.20″.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.